CFR Cluj a fost eliminată în 16-imile Europa League după ce a remizat (0-0) în returul cu Sevilla.
CFR avea nevoie de o victorie sau de un egal cu mai multe goluri după rezultatul din tur (1-1). Clujenii s-au apărat în cea mai mare parte a partidei dar au reușit să fie periculoși de câteva ori pe contraatac, având chiar și un gol anulat de VAR. Faptul că meciul s-a încheiat în huiduielile copioase ale fanilor spanioli spune multe despre două meciuri bune făcute de campioana României.
Totuși, în minutul 87 clujenii putea da lovitura, însă reușita CFR-ului a fost anulată din cauza unui henț al lui Lacina Traore. Mingea l-a lovit în mână însă pe jucătorul CFR-ului și după verificări lungi cu VAR arbitrul a decis ca golul să fie anulat.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 24 MINUTE
Ciprian Marica este de părere că a avut loc o nedreptate. El a scris pe contul său de Facebook: ”Jenant arbitrajul din aceasta seară la CFR Cluj cu Sevilla, așa arbitraj numai la Buzău am mai văzut!”
De asemenea, fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat la DigiSport că nu ar fi trebuit acordat henț. Crăciunescu este de părere că nu poate fi vorba de o eroare clară a arbitrului, faza fiind discutabilă din punctul său de vedere. Drept urmare, VAR-ul nu trebuia să intervină, fiind rezervat numai greșelilor clare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 2 ORE