Posibila adversară a naționalei României la barajul din Liga Națiunilor s-a impus la Nicosia și are șanse foarte mari să încheie campania de calificare pe locul al treilea.
Christie a deschis scorul pentru naționala pregătită de Steve Clarke după numai 12 minute, cu o execuție spectaculoasă în vinclul porții. Efrem a restabilit egalitatea imediat după pauză spre bucuria fanilor din Cipru, cu un șut din voleu la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Marshall. Tot scoțienii au avut ultimul cuvânt de spus la Nicosia. În minutul 53, McGinn, mijlocașul lui Aston Villa, a ieșit la rampă cu un șut din interiorul careului și a adus a patra victorie pentru naționala sa în aceste preliminarii.
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM 44 MINUTE
Scoția are șanse mari să încheie grupa I pe locul trei, datorită programului mult mai accesibil față de cel al Ciprului. În ultima rundă, scoțienii vor primi vizita celor din Kazakhstan (19 noiembrie), în timp ce naționala Ciprului se va deplasa pe terenul liderului, Belgia (19 noiembrie), care are victorii pe linie. Rusia este a doua echipă calificată la turneul final de vara viitoare.

Grupa I:

  • 1. Belgia 24p (8 meciuri)
  • 2. Rusia 21p (8 meciuri)
  • 3. Scoția 12p (9 meciuri)
  • 4. Cipru 10p (9 meciuri)
  • 5. Kazakhstan 7p (8 meciuri)
  • 6. San Marino 0p (8 meciuri)
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 3 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 3 ORE