Articol scris de Ștefan-Toma
Sumele astronomice care se vehiculează pe piața transferurilor au ajuns să șocheze lumea fotbalului. Neymar, Mbappe, Coutinho, Joao Felix sau Antoine Griezmann sunt o parte din numele ce au ținut prima pagină a ziarelor, mutările lor depășind în trecut bariera celor 100 milioane de lire.
Întotdeauna este dificil să evaluăm tinerii jucători, să urmărim transferurile lor și să anticipăm cât de utile sunt astfel de mu,tări. Totuși acordul dintre City și Stevenage poate schimba lucrurile în fotbalul juvenil.
Premier League
Guardiola, uimit de Haaland după debutul în Premier League! "Acum o săptămână nici nu se adaptase"
ACUM 14 ORE
Echipa de League Two (al patrulea eșalon din fotbalul englez) a confirmat în această săptămână că tânărul de 13 ani, Leke Drake, va fi transferat la cei de la Manchester City.
Înțelegerea este estimată la 400.000 de lire, o sumă uimitoare având în vedere faptul că talentatul fundaș central va fi transferat direct de la echipa U13 a clubului din Stevenage.

Leke Drake era urmărit și de United sau Chelsea

Este un transfer important pentru toate părțile implicate, având în vedere că City are o academie recunoscută pe plan mondial, dar și faptul că Stevenage are un sistem sănătos de creștere al tinerilor. În mod normal Stevange rezistă ofertelor și încearcă să păstreze jucătorii, dar de această dată suma a fost prea tentantă.
"Cetățenii" au învins echipe importante, precum Manchester United sau Chelsea în cursa pentru transferul lui Leke Drake, care este urmărit îndeaproape de impresari importanți și de cunoscute firme de echipament sportiv, el fiind văzut ca un viitor star.
Drake a apărut deja într-un videoclip (2018 World Cup song - Live It Up) alături de starul celor de la Arsenal, brazilianul Willian. Cu siguranță puștiul este un jucător ce merită urmărit în viitor, iar City și Guardiola pot da lovitura. Chiar dacă suma pare imensă acum, având în vedere că are doar 13 ani, Leke Drake poate fi un mare pariu câștigător pentru campioana Angliei.
Premier League
Guardiola a vorbit deschis despre viitorul său! Ce va face dacă nu-și va prelungi contractul cu City
ACUM O ZI
Fotbal
Haaland știe la ce capitol trebuie să se îmbunătățească! Ce a spus despre stilul lui Guardiola
IERI LA 12:07