City Football Group, compania condusă de Sheikh Mansour, patronul lui Manchester City, este foarte aproape de a a deveni acționarul majoritar al clubului Parma. Grupul lui Mansour a început procedurile de cumpărare a 80% din acțiunile clubului, deținute de președintele Dario Mirri.
Suma tranzacției nu va depăși 10 milioane de euro, potrivit Eurosport Italia, cele două părți urmând să se înțeleagă pentru o sumă între 6 și 8 milioane de euro. De asemenea, președintele Dario Mirri ia în considerare și opțiunea de a rămână la club și după vânzarea acțiunilor sale.
https://i.eurosport.com/2021/04/13/3065860.jpg
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 4 ORE
Citește și:

Câte echipe deține City Football Group?

The City Football Group este o companie care înființată de Sheikh Mansour care deține 10 cluburi de fotbal. Cea mai importantă echipă din portofoliul City Football Group este, de departe, Manchester City, dar grupul mai deține și cluburile New York City, Melbourne City, Montevideo City, Girona, Sinchuan Jiniu, Mumbai City, Yokohama Marinos, Lommel și Troyes.
În timp ce se pregătește să aibă un nou acționar majoritar, Palermo se pregătește pentru playoff-ul de promovarea în Serie B, după ce a terminat sezonul din Serie C pe locul al treilea. Trebuie menționat și faptul că negocierile dintre City Football Group pentru preluarea pachetului de acțiuni deținute de Dario Marri nu vor fi influențate de rezultatele din playoff.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 5 ORE