Decizia TAS de a o reprimi pe City în cupele europene, după ce aceasta fusese suspendată doi ani de UEFA, creează o emulație fantastică pe Etihad. Șefii au pregătit deja noi contracte pentru Kevin De Bruyne, Raheem Sterling și Gabriel Jesus, anunță Daily Mail, dar vor fi extrem de activi și pe piața transferurilor.
Model Liverpool - care a folosit banii obținuți pe Coutinho pentru aducerea a doi fotbaliști defensivi, Alisson și Van Dijk - va fi urmat, cu mențiunea că City are în Ederson un portar de top, deci nu are nevoie de întăriri în acea zonă. În schimb, în centrul defensivei problemele sunt imense, doar Laporte fiind un jucător care se ridică la pretențiile unui club cu ambiții de cucerirea Champions League.
Stones ar putea pleca la Arsenal, unde Arteta îl vrea neapărat, astfel că Guardiola e gata să cheltuiască enorm pentru a găsi un fundaș central "de fier", care să facă un cuplu perfect cu Laporte.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 13 ORE

City și Napoli, negocieri pentru Koulibaly

Negocierile pentru Koulibaly (Napoli) au fost deja demarate, acesta fiind o mai veche țintă a lui Pep. Dar până acum nu s-a făcut pasul decisiv, "cetățenii" permițându-și o asemenea mutare doar în condițiile în care aveau garanția că vor evolua în Liga Campionilor. Suma vehiculată - 115 milioane de euro - ar reprezenta un nou record pentru un fundaș, depășind sumele plătite de United și Liverpool pentru Harry Maguire și Virgil Van Dijk.
În fața unei asemenea sume, oficialii napoletani nu vor putea să spună nu, mai ales că fundașul a ajuns la 29 de ani. Dacă va continua lângă Vezuviu încă o stagiune, cota lui se va deprecia sensibil. Nu doar ca urmare a vârstei, dar și a faptului că Napoli nu va evolua în sezonul viitor de Champions League. De altfel, formația din sudul Italiei ar putea rata chiar prezența în cupele europene, astfel că cei din conducere par obligați să renunțe la cel mai bun produs de export al lor.
Senegalezul este și una dintre principalele ținte ale lui Jurgen Klopp, germanul visând la un cuplu de fundași centrali Koulibaly-Van Dijk. De altfel, Liverpool a făcut deja o ofertă lui Napoli: bani + Lovren. Aceasta este însă inferioară sumei puse la bătaie de City.
În cazul în care nu se va ajunge la un numitor comun pentru Koulibaly, Daily Mail mai anunță faptul că City are o variantă de rezervă: David Alaba. La bază fundaș stânga, austriacul a fost folosit de multe ori și închizător, dar în ultimul sezon, după explozia lui Alphonso Davies, a fost "tras" din stânga în centrul defensivei. Alaba, care a lucrat alături de Guardiola la Bayern, s-a descurcat admirabil în noua poziție și a devenit o țintă pentru City. De notat că e posibil ca aducerea fotbalistului de 28 de ani nu e neapărat legată de ratarea transferului lui Koulibaly. Există o șansă mare ca City să îi dorească pe amândoi, mai ales că Alaba e un fotbalist extrem de polivalent, care poate fi utilizat pe mai multe posturi.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este adus de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22