Ultima oară la Baltyk Gdynia, de unde s-a retras din fotbal în 2013, Kamil Biecke (37 ani) a emigrat după finalul carierei în Anglia, unde spera să îşi găsească un post de antrenor cu portarii la o formaţie.
Azi, se împlinesc trei ani de când fostul goalkeeper a fost văzut ultima oară, iar presa engleză acordă spaţii importante subiectului. Conform anchetatorilor, citaţi de media din Regat, cel mai probabil Biecke nu mai este în viaţă. În ultima perioadă s-a aflat că fostul fotbalist avea datorii mari din cauza jocurilor de noroc, iar situaţia financiară pe care o avea nu îi permitea să le plătească.
Potrivit bedfordshirelive.co.uk, există mai multe indicii care duc către o crimă şi în acest sens s-au făcut percheziţii la finalul lunii trecute într-o locaţie în apropiere de Luton.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM 28 MINUTE
La un moment dat s-a luat în calcul varianta ca fostul portar să îşi fi înscenat dispariţia, pentru a scăpa de datorii, dar e un scenariu la care s-a renunţat între timp. Poliţia britanică, în strânsă legătură cu cea din Polonia a stabilit clar că în tot acest timp niciunul din apropiaţii sau din familia lui Biecke nu au auzit de el.

Biecke, dat dispărut de fosta soţie

Pe 8 decembrie 2018, dispariţia lui Biecke a fost raportată de fosta soţie, care nu reuşise să ia legătura cu el de un număr de zile. Cei doi aveau o relaţie bună şi comunicau frecvent, astfel că aceasta a realizat că ceva nu e în regulă.
Ulterior, s-a demarat o anchetă, dar aceasta a avansat foarte greu, din cauza lipsei vreunui indiciu. Chiar şi aşa, Poliţia engleză are încredere că în ultima perioadă s-au făcut progrese şi asigură că încă se depun toate eforturile pentru elucidarea cazului.
"În ultimii 3 ani am muncit neîncetat pentru a afla cât mai multe despre Kamil şi pentru a-l localiza. Nu ne vom da bătuţi până nu vom avea răspunsuri clare. Fac apel pe această cale la oricine ne poate da informaţii în legătură cu ce s-a întâmplat cu el la începutul lui decembrie 2018. Orice informaţie - chiar dacă e considerată de cineva irelevantă - e importantă pentru a completa puzzleul la care muncim de atâţia ani. Confidenţialitatea celor care ne oferă informaţii e de la sine înţeles asigurată, aşa că, dacă ştiţi ceva, ajutaţi-ne în investigaţie", a spus inspectorul Lee Martin, conform sursei citate, nu înainte de a puncta că, până în acest moment, dispariţia lui "e strâns legată cu această comunitate, aici e cheia rezolvării cazului".
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 2 ORE