Una dintre finalele pe care Clattenburg le-a arbitrat a fost cea din Champions League, din 2016, dintre Real și Atletico Madrid. Formația de pe Santiago Bernabeu a câștigat trofeul, după loviturile de departajare. Duelul a fost extrem de tensionat, motiv pentru care arbitrul englez a avut o seară extrem de complicată.
Într-un interviu oferit pentru Daily Mail, Clattenburg a recunoscut că a comis o greșeală uriașă în meciul de pe San Siro, la primul gol al serii, marcat de Sergio Ramos:
Real a intrat cu 1-0 la pauză, dar golul a fost marcat din offside. Abia la pauză eu și brigada mea am realizat ce am făcut. A fost o fază dificilă, pe care asistentul meu a ratat-o.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 8 ORE

Clattenburg: "I-am închis gura lui Pepe"

Atletico a reușit să egaleze în minutul 79, însă nu înainte ca Griezmann să rateze un penalty. Clattenburg s-a "revanșat" față de formația lui Diego Simeone și a acordat lovitură de la 11 metri la faultul comis de Pepe asupra lui Fernando Torres, în minutul 48.
Pepe era furios și mi-a spus într-o engleză pefectă că nu trebuia să acord penalty. I-am spus că golul Realului nu trebuia validat și i-am închis gura. Poate că lumea consideră ciudată o astfel de situație, însă în mintea fotbaliștilor chiar are sens. Pentru ei, două decizii greșite formează una corectă. Știam că Pepe va accepta ideea când îi voi spune asta.
Iată cele mai importante meciuri arbitrate de Mark Clattenburg:
  • Cupa Ligii Angliei 2012
  • Finala Olimpică 2012
  • Supercupa Angliei 2013
  • Supercupa Europei 2014
  • Cupa Angliei 2016
  • UEFA Champions League 2016
  • Euro 2016
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 8 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 9 ORE