Atacantul lui Ludogorets are încredere în Mirel Rădoi și în metodele sale riscante, principii la care selecționerul nu vrea să renunțe.
”Fiecare joacă la club într-o anumită tactică, într-un anumit fel. La națională nu e mult timp la dispoziție, de aceea e greu să închegăm echipa.
Mirel are o idee foarte interesantă, să mergem atacăm, doar că în apărare e mult de lucrat și avem problema lipsei timpului. Mie îmi place ceea ce ne cere Mirel.
Liga
Koeman nu se gândeşte la plecarea de la Barcelona: "Nu mai citesc presa de mult timp"
ACUM 11 MINUTE
Echipa națională rămâne ceva foarte important pentru mine, a fost așa chiar și atunci când mi se cereau lucruri care nu erau foarte plăcute. Indiferent de situație, voi merge la națională cu plăcere câtă vreme voi fi fotbalist activ”, a declarat Keșeru pentru Gazeta Sporturilor.
”Mirel a venit cu ceva nou, cu ceva ce toți suporterii așteptau să vadă, cred: România să atace, să încerce să își domine adversarul. Când încercăm să facem chestia asta sare toată lumea că de ce nu ne apărăm”, a adăugat el.

Keșeru, despre Ludogorets în UEFA Champions League

”Una e ce vrem, alta e ce putem. Deocamdată vrem în Liga Campionilor, o să vedem dacă și putem să ajungem acolo. Deocamdată am aflat adversarul din primul tur preliminar, Șahtior Soligorsk, știm și posibilul adversar din turul al doilea.
Au mai rămas trei săptămâni până la momentul adevărului, preliminariile. Calificarea în grupe depinde și de noroc, de starea medicală a fiecărui jucător, de capacitatea tuturor de a ne ridica la nivelul cel mai înalt într-un joc eliminatoriu. Preliminariile țin de mai mulți factori, pe care deocamdată nu îi putem controla”, a afirmat Keșeru.
Fotbal
Gabriel Jesus, gol super-norocos în fața lui Chelsea
ACUM 37 MINUTE
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM O ORĂ