Atacantul lui Ludogorets are încredere în Mirel Rădoi și în metodele sale riscante, principii la care selecționerul nu vrea să renunțe.
”Fiecare joacă la club într-o anumită tactică, într-un anumit fel. La națională nu e mult timp la dispoziție, de aceea e greu să închegăm echipa.
Mirel are o idee foarte interesantă, să mergem atacăm, doar că în apărare e mult de lucrat și avem problema lipsei timpului. Mie îmi place ceea ce ne cere Mirel.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 2 ORE
Echipa națională rămâne ceva foarte important pentru mine, a fost așa chiar și atunci când mi se cereau lucruri care nu erau foarte plăcute. Indiferent de situație, voi merge la națională cu plăcere câtă vreme voi fi fotbalist activ”, a declarat Keșeru pentru Gazeta Sporturilor.
”Mirel a venit cu ceva nou, cu ceva ce toți suporterii așteptau să vadă, cred: România să atace, să încerce să își domine adversarul. Când încercăm să facem chestia asta sare toată lumea că de ce nu ne apărăm”, a adăugat el.

Keșeru, despre Ludogorets în UEFA Champions League

”Una e ce vrem, alta e ce putem. Deocamdată vrem în Liga Campionilor, o să vedem dacă și putem să ajungem acolo. Deocamdată am aflat adversarul din primul tur preliminar, Șahtior Soligorsk, știm și posibilul adversar din turul al doilea.
Au mai rămas trei săptămâni până la momentul adevărului, preliminariile. Calificarea în grupe depinde și de noroc, de starea medicală a fiecărui jucător, de capacitatea tuturor de a ne ridica la nivelul cel mai înalt într-un joc eliminatoriu. Preliminariile țin de mai mulți factori, pe care deocamdată nu îi putem controla”, a afirmat Keșeru.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 7 ORE