Fostul dinamovist a fost adus pe banca echipei saudite în această vară. Doar 11 meciuri a rezistat antrenorul român la Al Tai, aflată pe locul cinci în campionat, la trei puncte de zona care asigură promovarea.
Niculescu (43 de ani) ajunsese la trei înfrângeri consecutive pe banca lui Al Tai, dar situația nu era deloc dezastruoasă. 5 victorii și 13 goluri reușise echipa în debutul sezonului. Cu Claudiu pe bancă, obiectivul principal al formației din Arabia Saudită era promovarea în prima ligă. În cazul în care reușea această performanță, Niculescu ar fi primit prelungirea contractului pentru încă un sezon.
https://i.eurosport.com/2019/10/30/2706455.jpg
Premier League
Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea
ACUM O ORĂ
Sursa: dinamo1948.club
De-a lungul carierei de antrenor, Niculescu le-a mai condus pe U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni și FC Voluntari.
Claudiu Niculescu a antrenat-o și pe Dinamo în urmă cu un an, dar numai pentru trei partide. După scurta aventură de pe banca "câinilor", Niculescu a fost aproape să antreneze un club din Qatar. Totuși, fostul mijlocaș a refuzat oferta pentru că nu putea lua cu el propriul staff.
148 de meciuri a antrenat Claudiu Niculescu de când a agățat ghetele în cui, în urmă cu șase ani.
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM O ORĂ
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 2 ORE