Fostul dinamovist a fost adus pe banca echipei saudite în această vară. Doar 11 meciuri a rezistat antrenorul român la Al Tai, aflată pe locul cinci în campionat, la trei puncte de zona care asigură promovarea.
Niculescu (43 de ani) ajunsese la trei înfrângeri consecutive pe banca lui Al Tai, dar situația nu era deloc dezastruoasă. 5 victorii și 13 goluri reușise echipa în debutul sezonului. Cu Claudiu pe bancă, obiectivul principal al formației din Arabia Saudită era promovarea în prima ligă. În cazul în care reușea această performanță, Niculescu ar fi primit prelungirea contractului pentru încă un sezon.
https://i.eurosport.com/2019/10/30/2706455.jpg
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 5 ORE
Sursa: dinamo1948.club
De-a lungul carierei de antrenor, Niculescu le-a mai condus pe U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni și FC Voluntari.
Claudiu Niculescu a antrenat-o și pe Dinamo în urmă cu un an, dar numai pentru trei partide. După scurta aventură de pe banca "câinilor", Niculescu a fost aproape să antreneze un club din Qatar. Totuși, fostul mijlocaș a refuzat oferta pentru că nu putea lua cu el propriul staff.
148 de meciuri a antrenat Claudiu Niculescu de când a agățat ghetele în cui, în urmă cu șase ani.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 5 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 6 ORE