Atât jurnaliștii de la Daily Mail, cât și cei de la goal.com își îndreaptă atenția asupra fiului "legendei din România", Ianis Hagi, jucător despre care spun că știu unde va evolua în sezonul viitor. Aflat sub contract cu Genk, dar împrumutat la Glasgow Rangers, internaționalul român este foarte aproape de a fi cumpărat definitiv de scoțieni.
Ianis a fost împrumutat în iarnă de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon. Potrivit presei din Marea Britanie, Hagi va deveni unul dintre primii zece jucători din istoria clubului scoţian, din punct de vedere al sumei de transfer, dacă Rangers îl va cumpăra de la Genk.
Glasgow Rangers a decis să activeze clauza de transfer definitiv, după ce a observat interesul cluburilor Lazio şi Real Madrid pentru jucătorul de 21 de ani. Fiul lui Gheorghe Hagi, care a bifat 12 meciuri în toate competiţiile, a avut evoluţii apreciate cu Rangers mai ales în Europa League, iar fanii echipei scoţiene doresc ca tânărul fotbalist să fie păstrat pe Ibrox Park.
Fotbal
Brazilia, pe primul loc în topul țărilor care exportă cei mai mulți jucători! România, sub Venezuela
20/04/2020 LA 13:10
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47