Clipe de coșmar pentru goalkeeperul de 31 de ani al "caramelelor". O bandă de hoți, purtând măști pe față, au pătruns în locuința acestuia din Altrincham, Greater Manchester, în weekendul care tocmai a trecut.
Olsen și familia lui erau acasă, iar hoții i-au ținut prizonieri în timp ce au furat obiectele de preț aflate la vedere. În tot acest timp, goalkeeperul a fost amenințat de către unul dintre răufăcători cu o macetă, anunță BBC. Tâlharii au furat bijuterii și un ceas de lux, înainte de a se face nevăzuți. Din fericire, ei nu au recurs la vreun gest violent, mărginindu-se la amenințări.
Poliția a deschis o anchetă, în speranța că vor lua urma hoților, dar până în prezent nu există vreo pistă solidă.
Premier League
Un club din Premier League atacă dur formațiile din "BIG 6", membre fondatoare a Super Ligii Europei
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2021/03/11/3009682.jpg

Everton: "Suntem alături de Olsen"

Everton a confirmat incidentul, menționând că "suntem alături de Robin și familia sa și le oferim tot sprijinul de care au nevoie".
Nu este primul jucător sau oficial care cade pradă tâlharilor în această primăvară. Acum câteva săptămâni, locuința tehnicianului Carlo Ancelotti, din Crosby Merseyside, a fost prădată de hoți. Aceștia au furat un seif, care mai apoi a fost găsit, spart, într-o parcare. Acel jaf s-a produs când nimeni din familia antrenorului nu se afla în locuință.
Olsen a bifat 9 meciuri pentru Everton în această stagiune, în toate competițiile, el fiind împrumutat de la AS Roma.
Everton, care încă mai păstrează șanse teoretice la un loc de Champions League la finalul acestui sezon, joacă în weekend, în direct la Eurosport 1 și Eurosport Player cu Burnley (sâmbătă, ora 19:30).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Premier League
Rio Ferdinand s-a răzgândit: Liverpool prinde sigur locul 4. Programul și lupta în Premier League
05/04/2021 LA 11:41
Premier League
Cele mai "murdare" echipe din era Premier League. Surpriză uriaşă pe locul 5
02/04/2021 LA 16:53