Tânărul atacant, care recent a semnat prelungirea contractului cu formația portugheză până în 2025, a trecut prin clipe de groază duminică dimineață.
Potrivit publicației A Bola, Bruno Tavares a fost împușcat în piept, în mod accidental, de un prieten care se juca cu un pistol în stația de autobuz.
Bundesliga
Borussia Dortmund a anunțat că se desparte de antrenorul Marco Rose
ACUM 2 ORE

Bruno Tavares, jucătorul lui Sporting Lisabona, a fost împușcat în piept

În urma incidentului, Bruno a fost transportat de urgență la spital. Doctorii au intervenit prompt, iar acum puștiul de 18 ani se află în afara oricărui pericol. Jurnaliștii portughezi anunță chiar că jucătorul lui Sporting a fost externat, iar acum se află la domiciliu, unde este supravegheat de echipa medicală a clubului.
Autoritățile din Portugalia au demarat deja investigațiile pentru a afla toate detaliile de la locul incidentului. Board-ul lui Sporting nu va lua vreo poziție oficială până când poliția nu va lămuri ce s-a întâmplat cu adevărat duminică.
Sosit la academia lui Sporting în 2012, Bruno Tavares a impresionat la grupele de juniori ale gigantului portughez. În această vară, tânărul atacant de bandă dreapta a fost promovat la echipa secundă a lui Sporting, după ce a semnat prelungirea contractului pe 5 ani.
Prestațiile lui Bruno l-au propulsat la naționala U18 a Portugaliei, pentru care a adunat deja 4 apariții.
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
CSA Steaua a cerut la TAS suspendarea barajului de promovare în Liga 1! FRF, dată în judecată
ACUM 2 ORE