Tânărul atacant, care recent a semnat prelungirea contractului cu formația portugheză până în 2025, a trecut prin clipe de groază duminică dimineață.
Potrivit publicației A Bola, Bruno Tavares a fost împușcat în piept, în mod accidental, de un prieten care se juca cu un pistol în stația de autobuz.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM 21 MINUTE

Bruno Tavares, jucătorul lui Sporting Lisabona, a fost împușcat în piept

În urma incidentului, Bruno a fost transportat de urgență la spital. Doctorii au intervenit prompt, iar acum puștiul de 18 ani se află în afara oricărui pericol. Jurnaliștii portughezi anunță chiar că jucătorul lui Sporting a fost externat, iar acum se află la domiciliu, unde este supravegheat de echipa medicală a clubului.
Autoritățile din Portugalia au demarat deja investigațiile pentru a afla toate detaliile de la locul incidentului. Board-ul lui Sporting nu va lua vreo poziție oficială până când poliția nu va lămuri ce s-a întâmplat cu adevărat duminică.
Sosit la academia lui Sporting în 2012, Bruno Tavares a impresionat la grupele de juniori ale gigantului portughez. În această vară, tânărul atacant de bandă dreapta a fost promovat la echipa secundă a lui Sporting, după ce a semnat prelungirea contractului pe 5 ani.
Prestațiile lui Bruno l-au propulsat la naționala U18 a Portugaliei, pentru care a adunat deja 4 apariții.
Liga
Ansu Fati nu l-a uitat! Cine este omul pe care l-a îmbrățișat după primul gol marcat la revenire
ACUM O ORĂ
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 2 ORE