Mijlocașul lui Arsenal a pierdut controlul mașinii în timp ce se afla pe autostrada din Londra. Willock a greșit drumul în momentul în care a ajuns la o bifurcație, a încercat să frâneze și a pierdut controlul volanului.
În timpul manevrei, tânărul a pierdut o roată, iar în final s-a oprit violent în tufișurile de pe partea dreaptă a șoselei.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2943952.jpg
Cupa Mondială FIFA
Meciul cu numărul 1000, de vis pentru Messi! Realizările starului argentinian în meciul cu Australia
ACUM 26 MINUTE
Sursa: Daily Mail

Willock a pierdut controlul mașinii în drum spre antrenamentul lui Arsenal

Din fericire, Willock a scăpat nevătămat, iar nicio altă mașină n-a fost implicată în accident. Incidentul a avut loc sâmbătă, cu o zi înaintea meciului dintre Leeds și Arsenal, din Premier League, în care mijlocașul a evoluat 57 de minute.
Imaginile au fost surprinse de un martor aflat în spatele lui Willock. Daily Mail a primit astăzi confirmarea că șoferul autoturismului respectiv (un Mercedes 4x4), în valoare de 140.000 de lire, este tânărul Willock.
"Am mers la el și l-am întrebat dacă este în regulă. Mi-a răspuns că este ok și că a vorbit cu fratele său să vină să-l ia", a informat martorul.
https://i.eurosport.com/2018/11/29/2472035.jpg
Willock a crescut la academia lui Arsenal și a fost promovat la prima echipă în vara anului 2019. Până acum, mijlocașul a adunat 68 de apariții pentru "tunari", reușind să înscrie 10 goluri.
Cupa Mondială FIFA
Golgheter la Mondialul din 2018, fără reușită în 2022: "Sper să pot sparge gheața mâine"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi o duce pe Argentina în sferturile Mondialului! Duel cu Olanda pentru semifinale
ACUM O ORĂ