Federația Română de Fotbal a publicat un video emoționant înainte de Paște în contextul pandemiei de COVID-19. Imaginile surprinse de Cristi Dangeorge în prima zi după instituirea stării de urgență din România arată capitala României, București, pustie. Iată mesajul clipului:
Numărăm orele și zilele de izolare, putem proteja doar stând pe loc. Și parcă aripile ne-au împietrit ... Am uitat gustul victoriei ... Și mulți suntem singuri, fără îmbrățișare ... Ne căutăm reperele pentru a prinde forță

Când vom știi că e gata?

Fotbal
Marea finală! Tu decizi cine este cel mai bun executant de lovituri libere din istorie.
16/04/2020 LA 05:09
După primul gol marcat iar, vom înțelege că am umplut golul. Când vom ridica brațele la prima victorie, vom reînvăța să zburăm. Cu inima plină de fotbal, vom putea să ne îmbrățișăm din nou. Când va veni ziua și ne vom strânge iar... Să plângem de bucurie pe stadioane... Ne vom aminti: Fotbalul e viața noastră. Și viața bate orice virus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Messi, convins de Inter Miami și cu doi foști coechipieri de la Barcelona. Dream Team pentru Beckham
ACUM 10 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Thibaut Courtois, extrem de nervos după înfrângerea cu Maroc. A lovit cu pumnul într-un geam
ACUM O ORĂ