Al Hilal a deschis scorul în meciul de la Doha, arbitrat de Ovidiu Hațegan. Eduardo a înscris în minutul 35, cu o lovitură de cap, la finalul unei centrări excelente oferite de Al Shahrani. Gonzalez a restabilit egalitatea la 10 minute după pauză, tot cu capul. Monterrey a preluat conducerea pentru prima oară în finala mică, cu un șut plasat din careul mic.
Gomis, cel mai experimentat jucător al lui Răzvan Lucescu, a egalat pentru formația saudită, grație unui plonjon cu capul, expediat exact lângă bară. După 90 de minute, cele două echipe se aflau la egalitate, așa că ocupanta locului 3 s-a decis la loviturile de departajare. Campionii Americii de Nord au fost mai inspirați și s-au impus cu 4-3, după ce portarul Cardenas a apărat două lovituri. Tot Cardenas a executat penalty-ul decisiv și le-a adus bronzul mexicanilor la Mondialul Cluburilor.
Fotbal
Olimpiu Moruțan, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! De cine depinde transferul
17/06/2022 LA 14:23
Finala mare dintre Liverpool și Flamengo va fi tot astăzi, de la ora 19:30. Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, în urmă cu 28 de ani în Cupa Intercontinentală, când clubul brazilian se impunea cu 3-0 și câștiga trofeul.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31
Liga Națiunilor UEFA
Răzvan Lucescu, critic la adresa naționalei României! "E o mare problemă! Noi nu avem lideri"
08/06/2022 LA 17:51