Al Hilal a deschis scorul în meciul de la Doha, arbitrat de Ovidiu Hațegan. Eduardo a înscris în minutul 35, cu o lovitură de cap, la finalul unei centrări excelente oferite de Al Shahrani. Gonzalez a restabilit egalitatea la 10 minute după pauză, tot cu capul. Monterrey a preluat conducerea pentru prima oară în finala mică, cu un șut plasat din careul mic.
Gomis, cel mai experimentat jucător al lui Răzvan Lucescu, a egalat pentru formația saudită, grație unui plonjon cu capul, expediat exact lângă bară. După 90 de minute, cele două echipe se aflau la egalitate, așa că ocupanta locului 3 s-a decis la loviturile de departajare. Campionii Americii de Nord au fost mai inspirați și s-au impus cu 4-3, după ce portarul Cardenas a apărat două lovituri. Tot Cardenas a executat penalty-ul decisiv și le-a adus bronzul mexicanilor la Mondialul Cluburilor.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38
Finala mare dintre Liverpool și Flamengo va fi tot astăzi, de la ora 19:30. Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, în urmă cu 28 de ani în Cupa Intercontinentală, când clubul brazilian se impunea cu 3-0 și câștiga trofeul.
Campionatul European UEFA
Euro 2020 | Răzvan Lucescu, dezamăgit după primul meci jucat la Bucureşti: "Asta e realitatea"
14/06/2021 LA 16:02
Greek Super League
Prima reacție a lui Lucescu după ce a fost prezentat oficial la PAOK! "Sunt mai bun sub presiune"
03/06/2021 LA 12:56