Fotbal
Club World Cup

Al Hilal, pregătită de Răzvan Lucescu, a pierdut dramatic finala mică de la Mondialul Cluburilor

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

lucescu jr lose

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
21/12/2019 la 17:42

Monterrey a câștigat finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor, scor 3-2, după ce s-a impus la loviturile de departajare în fața lui Al Hilal, echipă pregătită de Răzvan Lucescu.

Al Hilal a deschis scorul în meciul de la Doha, arbitrat de Ovidiu Hațegan. Eduardo a înscris în minutul 35, cu o lovitură de cap, la finalul unei centrări excelente oferite de Al Shahrani. Gonzalez a restabilit egalitatea la 10 minute după pauză, tot cu capul. Monterrey a preluat conducerea pentru prima oară în finala mică, cu un șut plasat din careul mic.

Gomis, cel mai experimentat jucător al lui Răzvan Lucescu, a egalat pentru formația saudită, grație unui plonjon cu capul, expediat exact lângă bară. După 90 de minute, cele două echipe se aflau la egalitate, așa că ocupanta locului 3 s-a decis la loviturile de departajare. Campionii Americii de Nord au fost mai inspirați și s-au impus cu 4-3, după ce portarul Cardenas a apărat două lovituri. Tot Cardenas a executat penalty-ul decisiv și le-a adus bronzul mexicanilor la Mondialul Cluburilor.

Romanian Liga I

Mircea Lucescu, patronul la Dinamo? Fiul Răzvan explică de ce nu este un scenariu viabil

21/06/2020 LA 06:39

Finala mare dintre Liverpool și Flamengo va fi tot astăzi, de la ora 19:30. Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, în urmă cu 28 de ani în Cupa Intercontinentală, când clubul brazilian se impunea cu 3-0 și câștiga trofeul.

Fotbal

Răzvan Lucescu s-a înscris în programul DDB! Ce mesaj le-a transmis fanilor lui Dinamo

27/05/2020 LA 13:25
Fotbal

Șeicii de la Al Hilal i-au decis viitorul lui Răzvan Lucescu! Anunțul clubului din Arabia Saudită

08/05/2020 LA 17:50
Subiecte asemănătoare
FotbalClub World CupAl HilalMonterreyMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol