Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Este deja oficial?" Fără să vrea, Klopp a confirmat primul transfer făcut de Liverpool în iarnă

Sebastian Ujica

Publicat 19/12/2019 la 09:50 GMT+2

Liverpool urmează să anunțe oficial transferul lui Takumi Minamino în zilele următoare.

Jurgen Klopp oversees his side in Doha while the reserves play back home

Credit imagine: Eurosport

Takumi Minamino este jucătorul lui Liverpool! Japonezul a trecut cu brio vizita medicală, anunță Independent, iar mutarea poate fi oficializată până la sfârșitul săptămânii. Minamino va deveni în acte jucătorul lui Liverpool abia pe 1 ianuarie, când se deschide oficial fereastra de transferuri.
Atacantul de 24 de ani a ajuns miercuri la Liverpool pentru testele medicale și pentru finalizarea formalitățile și nu a existat niciun obstacol astfel că Minamino va putea debuta pe 5 ianuarie, în partida din Cupa Angliei contra celor de la Everton, meci care va fi transmis în direct de Eurosport.

Klopp, amuzant când a fost întrebat de transfer

La conferința de presă de după victoria cu 2-1 în fața celor de la Monterrey, succes care a dus-o pe Liverpool în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, Klopp a fost întrebat despre transferul lui Minamino și, fără să vrea, a confirmat-o!
"Este deja oficial?" l-a întrebat Klopp pe ofițerul de presă al lui Liverpool iar acesta i-a dat un răspuns negativ. Klopp și-a schimbat discursul, însă a dat de înțeles că nimic nu mai stă în calea mutării.
Așadar, nu pot vorbi despre asta. Scuze. Vine prea devreme întrebrea. M-aș fi simțit foarte bine astăzi, să fiu sincer, dacă l-aș fi putut trimite pe teren. Încă nu este jucătorul nostru așa că trebuie să așteptăm
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo