Takumi Minamino este jucătorul lui Liverpool! Japonezul a trecut cu brio vizita medicală, anunță Independent, iar mutarea poate fi oficializată până la sfârșitul săptămânii. Minamino va deveni în acte jucătorul lui Liverpool abia pe 1 ianuarie, când se deschide oficial fereastra de transferuri.
Atacantul de 24 de ani a ajuns miercuri la Liverpool pentru testele medicale și pentru finalizarea formalitățile și nu a existat niciun obstacol astfel că Minamino va putea debuta pe 5 ianuarie, în partida din Cupa Angliei contra celor de la Everton, meci care va fi transmis în direct de Eurosport.

Klopp, amuzant când a fost întrebat de transfer

Premier League
"Nu există fotbalist mai bun!" Klopp și-a lăudat unul dintre jucători după victoria cu Watford
ACUM 17 ORE
La conferința de presă de după victoria cu 2-1 în fața celor de la Monterrey, succes care a dus-o pe Liverpool în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, Klopp a fost întrebat despre transferul lui Minamino și, fără să vrea, a confirmat-o!
"Este deja oficial?" l-a întrebat Klopp pe ofițerul de presă al lui Liverpool iar acesta i-a dat un răspuns negativ. Klopp și-a schimbat discursul, însă a dat de înțeles că nimic nu mai stă în calea mutării.
Așadar, nu pot vorbi despre asta. Scuze. Vine prea devreme întrebrea. M-aș fi simțit foarte bine astăzi, să fiu sincer, dacă l-aș fi putut trimite pe teren. Încă nu este jucătorul nostru așa că trebuie să așteptăm
Premier League
Jurgen Klopp, reacție vehementă cu privire la cumpărarea lui Newcastle de către miliardarii saudiți
IERI LA 11:05
Premier League
Salariul uriaș cu care Liverpool vrea să-l convingă pe Salah să-și prelungească înțelegerea
15/10/2021 LA 09:42