Takumi Minamino este jucătorul lui Liverpool! Japonezul a trecut cu brio vizita medicală, anunță Independent, iar mutarea poate fi oficializată până la sfârșitul săptămânii. Minamino va deveni în acte jucătorul lui Liverpool abia pe 1 ianuarie, când se deschide oficial fereastra de transferuri.
Atacantul de 24 de ani a ajuns miercuri la Liverpool pentru testele medicale și pentru finalizarea formalitățile și nu a existat niciun obstacol astfel că Minamino va putea debuta pe 5 ianuarie, în partida din Cupa Angliei contra celor de la Everton, meci care va fi transmis în direct de Eurosport.

Klopp, amuzant când a fost întrebat de transfer

Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
04/10/2022 LA 17:17
La conferința de presă de după victoria cu 2-1 în fața celor de la Monterrey, succes care a dus-o pe Liverpool în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, Klopp a fost întrebat despre transferul lui Minamino și, fără să vrea, a confirmat-o!
"Este deja oficial?" l-a întrebat Klopp pe ofițerul de presă al lui Liverpool iar acesta i-a dat un răspuns negativ. Klopp și-a schimbat discursul, însă a dat de înțeles că nimic nu mai stă în calea mutării.
Așadar, nu pot vorbi despre asta. Scuze. Vine prea devreme întrebrea. M-aș fi simțit foarte bine astăzi, să fiu sincer, dacă l-aș fi putut trimite pe teren. Încă nu este jucătorul nostru așa că trebuie să așteptăm
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
04/10/2022 LA 06:46
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16