Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucescu Jr debutează azi la Campionatul Mondial al Cluburilor. Cum se poate întâlni cu Liverpool

Cosmin Cioboata

Publicat 14/12/2019 la 12:44 GMT+2

Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Al Hilal, debutează astăzi, de la ora 16:00, la Campionatul Mondial al Cluburilor. Primul meci al formației din Arabia Saudită va fi contra câștigătoarei Ligii Campionilor Africii, Esperance Tunis.

lucescu jr world cup

Credit imagine: Getty Images

Înaintea meciului din Qatar, tehnicianul român a vorbit cu încredere și entuziasm despre prima sa experiență în competiția unde se întâlnesc cele mai bune echipe din fiecare continent:
"E adevărat că experiența e foarte importantă la acest nivel, dar în același timp entuziasmul și motivația sunt la fel de importante. După ce am câștigat Liga Campionilor Asiei suntem plini de motivație. Știm că Esperance are multă calitate de la mijloc în sus, dar nici noi nu ducem lipsă. Abia aștept acest jucăm.", a spus Lucescu Jr la conferința de presă.
lucescu jr world cup

Lucescu Jr vs Klopp, doar în finală

Dacă va trece de Esperance Tunis, Al Hilal va juca în semifinale contra celor de la Flamengo, câștigatătorii Copei Libertadores. De cealaltă parte de tablou se află Liverpool, care va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Monterrey și Al Sadd. Răzvan Lucescu se poate întâlni cu formația pregătită de Jurgen Klopp doar în finală. Pentru asta, saudiții trebuie să câștige două partide care se anunță destul de complicate.

Cine participă la Campionatul Mondial al Cluburilor

Cele 7 echipe participante la Campionatul Mondial al Cluburilor din Qatar sunt: Liverpool (Europa), Al Hilal (Asia), Flamengo (America de Sud), Monterrey (America de Nord), Esperance Tunis (Africa), Hienghene Sport (Australia) și Al Sadd (țară gazdă).
lucescu jr world cup
Răzvan Lucescu a reușit să-i aducă lui Al Hilal a treia Ligă a Campionilor din istorie, după finala cu japonezii de la Urawa.
De-a lungul carierei, Răzvan Lucescu s-a mai aflat pe banca celor de la Rapid, PAOK, Skoda Xanthi, Petrolul Ploiești, El-Jaish și FC Brașov. Antrenorul ajuns la 50 de ani s-a aflat și la cârma naționalei României timp de doi ani, între 2009 și 2011. În total, Răzvan a cucerit șapte trofee, printre care se numără titlul de campion în Grecia, alături de PAOK.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo