Înaintea meciului din Qatar, tehnicianul român a vorbit cu încredere și entuziasm despre prima sa experiență în competiția unde se întâlnesc cele mai bune echipe din fiecare continent:
"E adevărat că experiența e foarte importantă la acest nivel, dar în același timp entuziasmul și motivația sunt la fel de importante. După ce am câștigat Liga Campionilor Asiei suntem plini de motivație. Știm că Esperance are multă calitate de la mijloc în sus, dar nici noi nu ducem lipsă. Abia aștept acest jucăm.", a spus Lucescu Jr la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736218.jpg
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59

Lucescu Jr vs Klopp, doar în finală

Dacă va trece de Esperance Tunis, Al Hilal va juca în semifinale contra celor de la Flamengo, câștigatătorii Copei Libertadores. De cealaltă parte de tablou se află Liverpool, care va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Monterrey și Al Sadd. Răzvan Lucescu se poate întâlni cu formația pregătită de Jurgen Klopp doar în finală. Pentru asta, saudiții trebuie să câștige două partide care se anunță destul de complicate.

Cine participă la Campionatul Mondial al Cluburilor

Cele 7 echipe participante la Campionatul Mondial al Cluburilor din Qatar sunt: Liverpool (Europa), Al Hilal (Asia), Flamengo (America de Sud), Monterrey (America de Nord), Esperance Tunis (Africa), Hienghene Sport (Australia) și Al Sadd (țară gazdă).
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736221.jpg
Răzvan Lucescu a reușit să-i aducă lui Al Hilal a treia Ligă a Campionilor din istorie, după finala cu japonezii de la Urawa.
De-a lungul carierei, Răzvan Lucescu s-a mai aflat pe banca celor de la Rapid, PAOK, Skoda Xanthi, Petrolul Ploiești, El-Jaish și FC Brașov. Antrenorul ajuns la 50 de ani s-a aflat și la cârma naționalei României timp de doi ani, între 2009 și 2011. În total, Răzvan a cucerit șapte trofee, printre care se numără titlul de campion în Grecia, alături de PAOK.
Fotbal
"Burleanu a venit după mine la Kiev!" Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României
23/12/2021 LA 19:03
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59