Real este campioana en-titre de la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție pe care a câștigat-o în ultimele 3 sezoane. Trupa de pe Santiago Bernabeu a cucerit de trei ori consecutiv trofeul UEFA Champions League, în sezoanele 2015/2016, 2016/2017 și 2017/2018. Ca urmare, jucătorii "Los Blancos" au avut luna decembrie ocupată de fiecare dată cu meciuri în cadrul Campionatului Mondial al Cluburilor, unde s-au impus, de asemenea, în fiecare an.
După ce au fost eliminați de Ajax în "optimile" Champions League din sezonul trecut, madrilenii erau conștienți că perioada lor de supremație în cadrul Campionatului Mondial al Cluburilor se va încheia în această lună. Mai exact, pe 21 decembrie, când va avea loc finala turneului desfășurat în Qatar.
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730600.jpg
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 3 ORE
Timp de 1098 de zile, Real a jucat în fiecare meci cu emblema "Campionilor lumii" imprimată pe echipamentul de joc. Pe 4 ianuarie 2017 a fost inaugurat pentru prima dată, în confruntarea cu Sevilla (3-0) din Cupa Spaniei. De atunci, echipa de pe Santiago Bernabeu a disputat 172 de meciuri, record absolut în istoria fotbalului. 108 victorii și 392 de goluri au reușit cei de la Real Madrid în această perioadă.
FIFA a introdus emblema respectivă în 2007, iar AC Milan a fost prima echipă care a avut ocazia s-o poarte. De atunci, alte șase cluburi din întreaga lume au câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor: Real (4), Manchester United, Barcelona (3), Inter, Bayern și Corinthias.
Liverpool este dețintătoarea trofeului UEFA Champions League, după finala câștigată împotriva celor de la Tottenham în această vară. "Cormoranii" vor intra în competiția din Qatar tocmai în semifinale și vor juca contra uneia dintre următoarele echipe: Monterrey, Al-Sadd și Hienghene. Celelalte cluburi participante la Campionatul Mondial al Cluburilor, care debutează pe 11 decembrie, sunt Flamengo, Al-Hilal și Esperance Tunis.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 4 ORE
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 11 ORE