Al Hilal a pierdut finala mică din Qatar la loviturile de departajare, în fața celor de la Monterrey. După expirarea celor 90 de minute, scorul era 2-2. Pentru formația lui Lucescu au înscris Eduardo și Gomis, în timp ce pentru echipa din Mexic au punctat Gonzalez și Meza.
Conform regulamentului, după fluierul de final al arbitrului Hațegan, s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Cardenas, portarul celor de la Monterrey, a fost eroul finalei mici, după ce a apărat două lovituri și a transformat penalty-ul decisiv.
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741240.jpg
Greek Super League
Meci nebun pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK, remiză cu 8 goluri în compania lui Volos
17/10/2021 LA 15:02

Răzvan Lucescu a lăudat forța lui Monterrey

La finalul confruntării pierdute la penalty-uri, Răzvan Lucescu a recunoscut forța adersarului și, în același timp, a lăudat capacitatea de efort a elevilor săi:
"Am jucat bine, dar am întâlnit un adversar foarte puternic. A fost un meci cu multă risipă de efort, iar în cele din urmă cei de la Monterrey au fost mai proaspeți. S-a văzut atunci când s-au făcut schimbările.", a spus Răzvan Lucescu la finalul partidei.
Al Hilal a mai jucat două meciuri până să ajungă în finala mică a turneului. În sferturi, formația saudită a câștigat la limită împotriva lui Esperance Tunis, scor 1-0, apoi a pierdut în semifinale contra lui Flamengo, scor 1-3.
Pentru că a încheiat pe locul patru la Mondialul Cluburilor, Al Hilal va primi din partea FIFA suma de 1,8 milioane de euro. Liverpool, câștigătoarea competiției, a plecat acasă cu 4,7 milioane de euro, grație victoriei dramatice obținute în fața câștigătoarei Copei Libertadores, Flamengo. Bobby Firmino a înscris unicul gol al finalei de la Doha, în minutul 99.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38
Campionatul European UEFA
Euro 2020 | Răzvan Lucescu, dezamăgit după primul meci jucat la Bucureşti: "Asta e realitatea"
14/06/2021 LA 16:02