Al Hilal a pierdut finala mică din Qatar la loviturile de departajare, în fața celor de la Monterrey. După expirarea celor 90 de minute, scorul era 2-2. Pentru formația lui Lucescu au înscris Eduardo și Gomis, în timp ce pentru echipa din Mexic au punctat Gonzalez și Meza.
Conform regulamentului, după fluierul de final al arbitrului Hațegan, s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Cardenas, portarul celor de la Monterrey, a fost eroul finalei mici, după ce a apărat două lovituri și a transformat penalty-ul decisiv.
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741240.jpg
Fotbal
Olimpiu Moruțan, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! De cine depinde transferul
17/06/2022 LA 14:23

Răzvan Lucescu a lăudat forța lui Monterrey

La finalul confruntării pierdute la penalty-uri, Răzvan Lucescu a recunoscut forța adersarului și, în același timp, a lăudat capacitatea de efort a elevilor săi:
"Am jucat bine, dar am întâlnit un adversar foarte puternic. A fost un meci cu multă risipă de efort, iar în cele din urmă cei de la Monterrey au fost mai proaspeți. S-a văzut atunci când s-au făcut schimbările.", a spus Răzvan Lucescu la finalul partidei.
Al Hilal a mai jucat două meciuri până să ajungă în finala mică a turneului. În sferturi, formația saudită a câștigat la limită împotriva lui Esperance Tunis, scor 1-0, apoi a pierdut în semifinale contra lui Flamengo, scor 1-3.
Pentru că a încheiat pe locul patru la Mondialul Cluburilor, Al Hilal va primi din partea FIFA suma de 1,8 milioane de euro. Liverpool, câștigătoarea competiției, a plecat acasă cu 4,7 milioane de euro, grație victoriei dramatice obținute în fața câștigătoarei Copei Libertadores, Flamengo. Bobby Firmino a înscris unicul gol al finalei de la Doha, în minutul 99.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31
Liga Națiunilor UEFA
Răzvan Lucescu, critic la adresa naționalei României! "E o mare problemă! Noi nu avem lideri"
08/06/2022 LA 17:51