Gianni Infantino, președintele UEFA, a anunțat că începând cu anul 2021, Campionatul Mondial al Cluburilor se va desfășura în lunile iunie și iulie, din patru în patru ani:
Sunt sigur că noul Campionat Mondial al Cluburilor va fi o competiție pe care fiecare persoană, fiecare copil și fiecare pasionat de fotbal o va aștepta cu nerăbdare. Va fi prima ediție reală a Campionatului unde cele mai bune echipe din lume se vor lupta pentru trofeu.
Mai rămâne de așteptat doar decizia celor de la FIFA pentru a se afla câte cluburi de pe cele șase continente vor putea participa la Campionat. UEFA ar putea primi opt locuri pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, deși unele echipe din Europa s-au opus noului format, printre care și Manchester United.
Liga
Ancelotti știe ce a greșit la ultima înfrângere a Realului! Italianul nu e însă îngrijorat
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702177.jpg
Campionatul Mondial al Cluburilor a fost înființat în anul 2000 și s-a desfășurat de 15 ori până în prezent. Qatar va găzdui următoarele două ediții, în acest an și în 2020. Acestea vor fi ultimele Campionate cu șapte echipe participante și care se vor desfășura în luna decembrie. Real este clubul cu cele mai multe trofee (4), obținute în 2014, 2016, 2017 și 2018. Real Madrid, Liverpool, Chelsea și Atletico Madrid vor avea un loc asigurat la Campionatul din 2021 deoarece au câștigat trofee europene în ultimele două sezoane.
Liga
Un fotbalist de la Real Madrid, disperat să semneze cu Barcelona! Anunțul presei catalane
ACUM 6 ORE
Liga
Benzema a rupt tăcerea cu privire la șansele sale la Balonul de Aur! Ce a declarat francezul
ACUM 9 ORE