Șeful lui Chelsea, Thomas Tuchel a ajuns în Arabia Saudită și e pregătit pentru finala de sâmbătă în Cupa Mondială a Cluburilor, împotriva Palmeiras.
Neamțul a urmărit victoria cu 1-0 în fața celor de la Al Hilal de la Londra, ratând și victoria din FA Cup cu cei de la Playmouth. Dar, după ce a avut un test negativ, Tuchel a luat un zbor de ultimă oră pentru a se alătura echipei.

Dilemă în poartă: Mendy sau Arrizabalaga?

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 16 ORE
Antrenorul asistent Zsolt Low l-a înlocuit pe șeful ”albaștrilor”. Low a declarat că portarul Edouard Mendy este ”absolut pregătit să joace finala”, după ce a ajutat Senegal să câștige Cupa Africii pe Națiuni.
Kepa Arrizabalaga a jucat pentru Chelsea în lipsa lui Mendy și a avut o prestație excelentă în victoria din semifinale cu Al Hilal.Low a adăugat că va vorbi cu Tuchel înainte de a se decide cine va începe în poartă.
„Decizia finală va fi cu câteva ore înainte de meci, dar dacă ne hotărâm pentru unul sau pentru altul, cel de pe bancă nu are de ce să fie îngrijorat sau trist. Amândoi portari au avut prestații buneîn ultimele săptămâni și de aceea este o întrebare doar pentru acest joc", a încheiat Low.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42