Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel va conduce Chelsea în finala Cupei Mondiale a Cluburilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/02/2022 la 23:12 GMT+2

Germanul s-a vindecat de COVID-19 și a ajuns la Abu Dhabi. Campioana Europei întâlnește sâmbătă, de la ora 18:30, Palmeiras

Tuchel in Abu Dhabi eingetroffen

Credit imagine: SID

Șeful lui Chelsea, Thomas Tuchel a ajuns în Arabia Saudită și e pregătit pentru finala de sâmbătă în Cupa Mondială a Cluburilor, împotriva Palmeiras.
Neamțul a urmărit victoria cu 1-0 în fața celor de la Al Hilal de la Londra, ratând și victoria din FA Cup cu cei de la Playmouth. Dar, după ce a avut un test negativ, Tuchel a luat un zbor de ultimă oră pentru a se alătura echipei.

Dilemă în poartă: Mendy sau Arrizabalaga?

Antrenorul asistent Zsolt Low l-a înlocuit pe șeful ”albaștrilor”. Low a declarat că portarul Edouard Mendy este ”absolut pregătit să joace finala”, după ce a ajutat Senegal să câștige Cupa Africii pe Națiuni.
Kepa Arrizabalaga a jucat pentru Chelsea în lipsa lui Mendy și a avut o prestație excelentă în victoria din semifinale cu Al Hilal.Low a adăugat că va vorbi cu Tuchel înainte de a se decide cine va începe în poartă.
„Decizia finală va fi cu câteva ore înainte de meci, dar dacă ne hotărâm pentru unul sau pentru altul, cel de pe bancă nu are de ce să fie îngrijorat sau trist. Amândoi portari au avut prestații buneîn ultimele săptămâni și de aceea este o întrebare doar pentru acest joc", a încheiat Low.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo