Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti i-a lăsat acasă și pe Courtois, și pe Benzema! Cum arată lotul lui Real pentru Mondialul cluburilor

Bianca Dumitru

Actualizat 06/02/2023 la 23:05 GMT+2

Real Madrid se pregătește în aceste zile pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție programată în Maroc, în care va juca în semifinale împotriva celor de la Al Ahly. Carlo Ancelotti a avut absențe importante în lotul pentru meciul de duminică, din La Liga, astăzi fiind oferite noi informații despre starea lui Thibaut Courtois și Karim Benzema.

Karim Benzema of Real Madrid is in action during the football match between Real Madrid and Valencia, taking place on Thursday, February 2, 2023 at the Bernabeu Stadium in Madrid, Spain, as part of match day 17 of the Spanish first division league

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Deși cei de la Marca au scris că Benzema va face deplasarea în Maroc, jurnaliștii de la Mundo Deportivo au anunțat că francezul, împreună cu Thibaut Courtois și Eder Militao, nu a fost inclus în lotul lui Ancelotti.
Aceștia nu s-au refăcut în totalitate, iar staff-ul a decis să nu le forțeze revenirea pentru a-i avea într-o formă mai bună la meciurile mai importante din La Liga, Copa del Rey și Champions League, programate în perioada următoare.
Lotul celor de la Real Madrid pentru Campionatul Mondial al Cluburilor:
  • Portari: Lunin, Luis Lopez, Canizares
  • Fundași: Carvajal, Alaba, Vallejo, Nacho, Odriozola, Rudiger, Marvel
  • Mijlocași: Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Mario Martín, Arribas
  • Atacanți: Asensio, Vinicius Jr., Rodrygo, Mariano

Real Madrid va juca în această săptămână, în Maroc, la Campionatul Mondial al Cluburilor, unde va da în semifinale peste echipa egipteană Al Ahly.
La meciul de la Mallorca, de duminică, antrenorul "galacticilor" s-a confruntat u problmee importante de lot, neputând conta, printre alții, pe Karim Benzema, Ferland Mendy, Thibaut Courtois și Eder Militao.
Jurnaliștii din Spania au anunțat astăzi care mai este starea marilor vedete ale campioanei din La Liga, precizând că atât Benzema, cât și Courtois ar putea să evolueze la Mondialul Cluburilor, în funcție de evoluțiile din următoarele zile.
Portarul belgian a fost supus unor investigații medicale în această dimineață, iar medicii au stabilit că leziunea este mai mică decât ar fi crezut inițial. Astfel, deși nu a făcut deplasarea astăzi cu echipa în Maroc, Courtois este așteptat să se alăture lotului lui Ancelotti în următoarele zile.
El ar urma să rateze meciul din semifinalele Cupei Mondiale a Cluburilor, dar dacă se va reface fără probleme, goalkeeper-ul ar urma să revină între buturi la meciul din finală, în cazul în care Real va trece de Al Ahly.
Citește și:

Ancelotti, decis să nu-l forțeze pe Benzema

În ceea ce îl privește pe Karim Benzema, acesta a făcut deplasarea astăzi cu echipa spre Maroc, dar cel mai probabil nu va fi titular miercuri, în duelul cu echipa egipteană. De altfel, conform jurnaliștilor de la Marca, francezul ar putea să nu prindă niciun minut în semifinale, urmând a fi folosit doar în finală.
Nici prezența în ultimul act al Mondialului Cluburilor nu este sigură deoarece Carlo Ancelotti nu vrea să-i forțeze revenirea, fiind decis să aștepte ca atacantul să fie refăcut în totalitate înainte de a-l trimite pe teren.
Asta pentru că Real Madrid are un program foarte dificil în următoarele săptămâni, iar antrenorul își dorește să-i aibă pe cei mai importanți jucători la dispoziție, în cea mai bună formă.
Semifinala dintre Real Madrid și Al Ahly, de la Campionatul Mondial al Cluburilor, este programată miercuri seară, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo