Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Anglia a ridicat mai multe probleme în privința siguranței jucătorilor. Este evident că sunt jucători care se tem de infectare cu COVID-19, dar cei mai mulți dintre ei își doresc să încheie acest sezon. Premier League a dat un comunicat după această ședință în care au fost implicate toate părțile.
Este evident că vor consultate toate entitățile din această afacere. Cluburile, Asociația Fotbaliștilor, managerii și televiziunile sunt parte din orice decizie - Premier League
Dorința este de a reveni pe terenul de fotbal și a încheia acest sezon. Joia viitoare, carantina impusă de Guvernul de la Londra se va încheia, iar vineri părțile implicate în decizia reluării sezonului din Premier League se vor reuni într-o nouă videoconferință. Cheia este scăderea numărului de persoane infectate cu coronavirus în Anglia, în perioada următoare.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM 3 ORE

Amex Stadium

Credit imagine: PA Sport

Se știu stadioanele

Au fost identificate 8-10 stadioane pe care s-ar putea juca meciuri pe teren neutru, iar cluburile au fost de acord cu utilizarea lor. Următorul pas este certificarea lor de către autoritățile medicale, după o carantină de 14 zile.
https://i.eurosport.com/2020/04/19/2808322.jpg
Două arene au fost deja nominalizate prin prisma faptului că se află în zone din afara orașelor, fără foarte multă populație în jurul lor. Este vorba de Etihad Stadium din Manchester și AMEX din Brighton.
Un alt factor de care Premier League vrea să țină cont este distanța pe care echipele vor fi nevoite să o parcurgă pentru a ajunge la aceste stadioane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 3 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 5 ORE