Naționala României a mai atins o bornă negativă, pierzând pentru prima dată în istorie contra Georgiei, scor 1-2. Oaspeții au deschis scorul în minutul 61, iar apoi Răzvan Marin a ratat șansa egalării, trimițând peste poartă din lovitură de la 11 metri, iar apoi s-a făcut 0-2. Andrei Ivan a redus din diferență în minutul 78, dar tricolorii nu au mai avut forța nici măcar să egaleze.
Mirel Rădoi a făcut analiza jocului și a spus că meciul a fost pierdut nemeritat, deși a subliniat greșelile care s-au făcut, atât în atac, cât și în apărare.
"Nu ne-am fi închipuit că o să pierdem acest meci, dar ca să și glumim, se pare că a devenit o obișnuință să pierdem. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, au avut atitudine, determinare, dar am fost neinspirați. Jucătorii au vrut, dar sunt unele momente în care trebuie să înțelegem că, dacă ajungem în careu și producem unele oportunități, nu putem să pierdem meciul și să rămânem cu un singur gol marcat. Aveam nevoie de o victorie pentru moral. Eu cred că în seara asta am pierdut nemeritat. Asta nu scuză greșelile pe care le-am făcut. Cred că am greșit și le-am dat spații foarte mari, iar jucătorii lor de viteză ne-au surprins.", s spus Rădoi.
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
ACUM 2 MINUTE

Mirel Rădoi nu se dezice de filosofia sa

Întrebat despre numărul mare de goluri pe care naționala le-a primit în ultima vreme, Rădoi a menționat că nu își va schimba stilul și va continua să propună un fotbal ofensiv.
"Primim cam multe goluri, dar eu v-am spus filosofia mea. Eu vreau să marchez un gol mai mult decât adversarul. Vedem dacă putem să facem mai multe în meciurile următoare. Dacă nu, în noiembrie când se va termina această campanie, va veni altcineva și vedem dacă va putea să facă mai mult.
Când eu am ajuns la echipa națională erau foarte multe amicale. Acum timpul este scurt. A fost foarte greu să facem schimbul de generații, sa ne calificăm și la Euro, să câștigăm șiîn Liga Națiunilor, să jucăm și spectaculos.Mă întreb la câte turnee finale am jucat până acum. Nu e o ironie.", a adăugat selecționerul.
În perspectiva meciului cu Anglia de sâmbătă, Rădoi a subliniat că România va încerca să-și facă jocul, fără a se gândi la câte goluri ar putea primi: "Ne speriam de Anglia și dacă am fi câștigat în această seară. E printre cele mai mari echipe din lume. În momentul ăsta toată lumea se va gândi câte goluri ne va da Anglia. Eu nu cred că va fi așa, vom merge acolo să ne facem jocul."
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 3 ORE