Naționala României a intrat în febra partidelor de calificare la Cupa Mondială din 2022, cu Germania și Armenia, programate în următoarele zile, probabil decisive, având în vedere că va înfrunta primele două clasate.
Programul jocurilor:
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 4 ORE
  • Vineri, 8 octombrie: Germania – ROMÂNIA, ora 21:45 – Volksparkstadion (Hamburg)
  • Luni, 11 octombrie: ROMÂNIA – Armenia, ora 21:45 – Stadion Steaua (București).

Concurs inedit pentru portarii naționalei: Horațiu Moldovan - Andrei Vlad 5-2

Tricolorii au început să se strângă în cantonamentul echipei naționale. Portarii Horațiu Moldovan (Rapid București) și Andrei Vlad (FCSB) au avut parte și de un concurs inedit după ce au ajuns sub comanda lui Mirel Rădoi. Ei au avut de răspuns 10 întrebări din 10 subiecte diferite, despre fotbal și nu numai.
Prima întrebare i-a fost adresată lui Horațiu Moldovan și a avut ca temă principală chiar Rapid București, clubul pe care îl reprezintă: Câți oameni din staff-ul tehnic al echipei naționalei de azi au jucat în Giulești și care sunt aceștia? Portarul a oferit un răspuns corect, doi membri, Leo Toader și Florin Constantinovici. Tot el a fost și subiectul unei alte întrebări: Ce portar din Liga 1 a jucat la 5 cluburi din Ardeal, dar are cele mai multe meciuri jucate pentru o echipă din București. Răspunsul portarului a venit prompt: "Eu!"

Ce pedeapă a primit portarul de la FCSB

Horațiu Moldovan a câștigat concursul cu scorul de 5-2, iar ca drept pedeapsă Andrei Vlad a fost nevoit să-i facă portretul adversarului său din acest duel.
"Din câte am văzut la Horațiu, are niște reflexe foarte bune, cred că a avansat foarte bine la jocul cu piciorul, a început să paseze foarte bine. Din câte am văzut în ultimul timp, stăpânește foarte bine ieșirile pe centrări", l-a caracterizat Andrei Vlad.
Aseară, Mirel Rădoi a condus un prim antrenament, la care au participat însă numai 12 jucători.
Lotul naționalei României va fi în efectiv complet abia luni după amiază, în jurul orei 17:30, când vor sosi în cantonamentul de la Mogoșoaia ultimii "tricolori" care au avut meciuri în weekend în străinătate.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 5 ORE