Bogdan Stelea a fost invitat la emisiunea ”Care sunt șansele?” pe pagina de Facebook a Eurosport iar fostul mare portar al României a vorbit despre posibila sosire a lui Mutu pe banca CFR-ului.
”Este o soluție bună pentru el, să meargă la echipa campioană. El antrenează deja la nivel mare de doi ani, e la tineret acum, a antrenat la Voluntari și la Târgu Mureș înainte. Este un lucru important să meargă la echipa campioană. Mutu a spus mereu că vrea o echipă de club, nu îl interesează acum să fie selecționer, deci cred că este o ocazie foarte bună”, a declarat Stelea.
”Pentru CFR Cluj rămâne de văzut cum va fi. El este un antrenor cu personalitate, are foarte multă încredere în el și în ce face. Va fi importantă echipa din spate. Nu doar echipa lui tehnică, dar oamenii din conducerea clubului, cu care el trebuie să facă lucruri împreună, ei trebuie să se înțeleagă. Dacă oamenii îl vor sprijini, cred că va putea să facă treabă”, a afirmat el.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 11 MINUTE

Mutu la CFR Cluj?

Potrivit Antena Sport, Adrian Mutu va fi noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Contractul lui Edi Iordănescu expiră peste 2 săptămâni. Tehnicianul care a adus al patrulea titlu consecutiv în Gruia nu va mai continua alături de ardeleni, astfel că de la 1 iunie Adrian Mutu ar putea sta pe banca lui CFR Cluj.
Edi Iordănescu și-ar fi anunțat deja jucătorii că va pleca din Gruia la finalul acestui sezon, după câștigarea titlului. Astfel, CFR a fost nevoită să caute repede un înlocuitor, iar soluția câștigătoare se pare că este Adrian Mutu, care a declarat în repetate rânduri că-și dorește să antreze o echipă de club, făcând referire la meciurile rare de care are parte la naționala U21 a României.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 4 ORE
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 4 ORE