Egiptenii sunt nerăbdători să afle dacă Mohamed Salah va juca pentru țara lui la Jocurile Olimpice din această vară. Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, pare că-și dorește un dosar complet cu programul echipei naționale a Egiptului înainte de a lua decizia dacă să-i permită lui Salah să facă deplasarea în Tokyo.
Antrenorul echipei U23 a Egiptului, Shawky Gharib, și-a exprimat încă o dată dorința pentru ca cel mai bun jucător al țării lui să-și reprezinte țara la Jocurile Olimpice din 2020. Salah nu a luat nici el o decizie în privința aceasta. Campionatul de fotbal olimpic se va desfășura în perioada 22 iulie – 8 august în șase orașe din Japonia, însă teama răspândită de coronavirus crește cu fiecare zi. Dacă Salah ar face deplasarea în Japonia, atunci ar rata ultimele sesiuni de pregătire cu Liverpool și probabil chiar și startul câtorva competiții din Anglia.
În presa din Egipt, în Ahram Online, apare informația potrivit căreia Klopp își dorește un dosar complet cu planurile Egiptului înainte de a decide dacă îl lasă pe Salah să joace pentru țara lui la Tokyo. “Sper ca Salah să ni se alăture, așa cum sper cu toți jucătorii să o facă. Este un star în lumea fotbalului și ar fi un mare plus pentru echipă, mai ales că ne-am propus să obținem o medalie acolo. Nu suntem noi cei responsabili cu decizia. Aceia sunt clubul englez, antrenorul Klopp și Salah însuși”, a spus Gharib pentru sursa citată.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25