Articol scris de Romeo Ene
Memphis Depay a fost un jucător pe care Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, l-a dorit în mod clar la echipa sa din momentul în care a preluat această funcţie, iar acum se pare că cele două părţi au ajuns la un acord pentru semnarea unui contract din vară.
Cu toate acestea, acest lucru presupune faptul că antrenorul olandez nu va fi înlocuit la finalul sezonului. Cu alte cuvinte, Depay va veni la Barcelona doar dacă va avea ocazia de a lucra cu Ronald Koeman, situaţia lui fiind incertă de când Joan Laporta a preluat funcţia de preşedinte al Barcelonei.
Liga
Barcelona - Elche 3-2. Recorduri pentru Ferran Jutgla și Gavi, după un meci incredibil
18/12/2021 LA 19:20

Depay, în relaţii bune cu Koeman

Dacă Laporta va decide să-l schimbe pe Koeman, atunci situaţia lui Depay ar rămâne ’’în aer’’, iar discuţiile ar trebui reluate din nou. Olandezul va rămâne liber de contract în luna iunie şi, având în vedere că îşi doreşte să lucreze cu Koeman, a renunţat la unele cerinţe salariale pentru a lucra cu compatriotul său la Barcelona în sezonul viitor.
Koeman îi cunoaşte foarte bine calităţile lui Depay, iar acesta îl vrea încă din vara anului trecut la echipa catalană. Este un atacant central care are calităţile necesare pentru a înscrie foarte multe goluri.
Chiar dacă Barcelona s-a înţeles, în mare măsură, cu Depay, asta nu înseamnă că spaniolii nu vor mai aduce niciun atacant în această vară. Catalanii se află într-o situaţie financiară dificilă, iar conducerea actuală trebuie să evalueze pe deplin bugetul disponibil înainte de a începe campania de transferuri.
Faptul că Neymar a semnat prelungirea contractului cu PSG până în 2025 echivealează cu faptul că brazilianul nu va reveni pe Camp Nou, iar Erling Haaland rămâne o ţintă a oricărui club din Europa, dar costurile pentru aducerea norvegianului sunt foarte ridicate. Acesta este motivul pentru care clubul pare să acorde prioritate jucătorilor care urmează să rămână liberi de contract, Eric Garcia fiind unul dintre ei, iar Depay ar putea să-i urmeze exemplul.
Liga Campionilor UEFA
"Batjocură totală la adresa Barcelonei, la televiziunea engleză!". Reacţia lui Crouch, virală
09/12/2021 LA 08:18
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
08/12/2021 LA 23:02