Ciprian Tătărușanu a anunțat azi că se retrage din activitatea de la echipa națională. "Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră", a spus portarul în scrisoarea prin care și-a anunțat retragerea. "În curând voi împlini 35 de ani, așa că în ultimele luni mi s-a întărit convingerea că e momentul să iau această decizie.
Am avut o relație foarte bună cu toți selecționerii României din acești 11 ani și cu toți membrii staff-urilor tehnice, așa că orice speculație legată de alte presupuse motive decât cele pe care vi le împărtășesc nu își are locul. Am fost convocat, am jucat, am apărat pentru România și în această misiune specială am pus tot ce am avut mai bun ca fotbalist", se arată în scrisoarea lui Ciprian Tătărușanu, publicată de site-ul Federației Române de Fotbal.

Șefii FRF vor ca Tătărușanu să revină asupra deciziei

Serie A
Tătărușanu vrea să plece de la Milan?! Anunțul făcut de presa din Italia după revenirea lui Maignan
11/12/2021 LA 07:38
Vestea că echipa națională de seniori a României a rămas fără portarul său titular i-a luat prin surprindere și pe cei din FRF, aceștia dorind ca goalkeeper-ul lui AC Milan să se răzgândească. Mihai Stoichiță a declarat că nu bănuia că meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, a fost ultima partidă a lui Tătărușanu sub tricolor.
"Eu astăzi am aflat de decizia lui Tătărușanu. Sper să se mai gândească, pentru că îmi pare rău, e un băiat care a fost pentru noi un pilon de rezistență și când nu juca la echipa de club. Asta spune multe lucruri. Mirel probabil că a aflat decizia aseară, a fost una de moment. O să vorbesc și eu cu el, dar eu îl cunosc foarte bine pe Tătă, l-am avut jucător în două mandate la Steaua, e un tip integru, un tip care are și calitate, caracter, curaj. Sunt foarte surprins, trebuie să vorbesc cu el. Mie îmi place băiatul ăsta, e un băiat echilibrat. Dispare cam devreme un portar care are atâtea calități ca el. În general, portarii o duc mai multă vreme, au curaj să se lupte cu viața în continuare", a declarat șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF pentru Digi Sport.
Serie A
Ciprian Tătărușanu, tras pe linia moartă la Milan! Pioli: "Și-a făcut datoria, dar revine Maignan!"
27/11/2021 LA 16:47
Serie A
Veste proastă pentru Tătărușanu! Italienii au anunțat când revine Maignan în poarta lui AC Milan
22/11/2021 LA 13:52