Paris Saint-Germain continuă marșul către titlu în Ligue 1, reușind să câștige în ultima etapă cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la Montpellier. Kylian Mbappe a fost omul meciului pentru parizieni, reușind un gol și un assist.
A fost al 4-lea succes consecutiv pentru PSG, cea care are 8 puncte avans în campionat în fața celor de la Olympique Marseille. Meciul de la Montpellier a început prost pentru PSG, cea care a încasat un gol înainte de pauză după autogolul lui Paredes.
În a doua repriză, PSG s-a dezlănțuit după eliminarea lui Pedro Mendes. Într-un interval de doar 7 minute au marcat toți cei 3 atacanți ai lui PSG, Neymar, Mbappe și Icardi.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 16 ORE

S-a supărat pe Tuchel

În minutul 90, Thomas Tuchel a decis să-l înlocuiască pe Kylian Mbappe iar acesta a avut o reacție nervoasă. Mbappe a refuzat să-și îmbrățișeze antrenorul iar Tuchel a petrecut câteva secunde încercând să-l liniștească pe jucător.
Nu este prima dată când Mbappe are o reacție nervoasă în momentul în care e înlocuit. La fel s-a întâmplat și la partida cu Nantes din timpul săptămânii, când Icardi i-a luat locul lui Mbappe în minutul 78.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
IERI LA 07:30
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16