Conte acuză o conspirație împotriva lui Inter, programările fiind cele care fac diferența în această perioadă extrem de aglomerată. Trupa de pe Meazza a avut din acest punct de vedere un handicap evident față de celelalte formații de top din Serie A, crede tehnicianul.
"Am avut parte de un calendar nebun, făcut pentru a ne pune în dificultate. Nu doar că jucăm mereu la 21:45, dar ceilalți au mereu o zi de odihnă în plus. Este al treilea meci la rând când întâlnim o echipă care a avut parte de o zi în plus de pauză față de noi. Ne antrenăm la 29 de grade, ne întoarcem de la meciuri în miezul nopții. În această perioadă, recuperarea face diferența. Cea care are mereu de pătimit este Inter. Ciudat...Chiar nu vedeți ce se întâmplă?", a spus Conte, conform Gazzetta dello Sport.

Conte, încântat de parcursul lui Inter

Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
Inter avea o șansă importantă să se apropie de Juventus la 3 puncte, înainte ca "Bătrâna Doamnă" să joace, în această seară, derbyul cu Lazio.
În contextul remizei cu Roma nu se mai poate vorbi de titlu pe Giuseppe Meazza, însă Conte vede jumătatea plină a paharului. Proiectul său e unul pe termen lung, iar în toamna anului trecut, când a acceptat oferta nerazzurrilor, nimeni nu se aștepta ca Lukaku&Co să se lupte pentru lo scudetto din primul an.
"Echipa a reușit lucruri excelente în acest sezon. Dincolo de locul doi, pe care suntem acum, dacă ne uităm pe clasament vedem că avem avans de 14 puncte față de locul 5, cu patru etape rămase de disputat. Roma, Milan și Napoli au avut același obiectiv ca noi, nu avem cum să spunem că e un campionat sub așteptări. Trebuie doar să ne obișnuim cu jocul sub presiune, lucru care a fost străin de Inter în ultimii 10 ani. Nu îmi pot învinui jucătorii pentru nimic, am reușit ce ne-am propus", a mai spus Conte.
În ultima perioadă, presa din Italia a scris despre faptul că patronii lui Inter nu sunt deloc mulțumiți de modul în care arată echipa sub Conte și s-a speculat chiar că Mauricio Pochettino ar fi fost contactat pentru a prelua echipa. Tehnicianul italian are însă un contract "betonat" cu formația de pe Giuseppe Meazza, astfel că o despărțire ar fi extrem de costisitoare.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33