Considerat anii trecuți cel mai bun fundaș stânga din Premier League, Alonso vine după un sezon și jumătate în care nu a strălucit. Mai întâi, Sarri i-a schimbat sarcinile, interesat mai ales de modul în care spaniolul face faza defensivă pentru ca apoi să îl prefere pe Emerson Palmieri; ulterior, ibericul nu a reușit să îl convingă nici pe noul antrenor, Frank Lampard. Acesta din urmă a mizat mult și pe Reece James, Azpilicueta trecând în acest caz în stânga, astfel că Alonso a devenit în acest moment a treia soluție pe post, la clubul de pe Stamford Bridge.
Fără doar și poate, Alonso a dat cel mai bun randament al său sub comanda lui Conte, iar acum tehnicianul italian îl vrea din nou, la Inter. Nerazzurrii visează să oprească supremația lui Juve în Serie A și șefii clubului îi vor oferi staff-ului tehnic un buget generos de transferuri încă din iarnă.
Ca atare, conform Corriere dello Sport, părțile sunt deja în negocieri avansate, astfel că fostul jucător al Fiorentinei se va întoarce în Serie A pentru o sumă de 23 de milioane de euro.
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
ACUM 2 ORE
De când a sosit pe Stamford Bridge, Alonso s-a dovedit extrem de util la fazele fixe, transformându-se într-un executant de temut al loviturilor libere. În 133 de meciuri pentru Chelsea, fundașul a reușit 19 goluri și 16 assisturi, cifre impresionante având în vedere natura postului său.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 3 ORE
Premier League
Pep Guardiola, după Chelsea - Man City: "Am jucat în felul în care am vrut eu". Reacția lui Tuchel
ACUM 3 ORE