Considerat anii trecuți cel mai bun fundaș stânga din Premier League, Alonso vine după un sezon și jumătate în care nu a strălucit. Mai întâi, Sarri i-a schimbat sarcinile, interesat mai ales de modul în care spaniolul face faza defensivă pentru ca apoi să îl prefere pe Emerson Palmieri; ulterior, ibericul nu a reușit să îl convingă nici pe noul antrenor, Frank Lampard. Acesta din urmă a mizat mult și pe Reece James, Azpilicueta trecând în acest caz în stânga, astfel că Alonso a devenit în acest moment a treia soluție pe post, la clubul de pe Stamford Bridge.
Fără doar și poate, Alonso a dat cel mai bun randament al său sub comanda lui Conte, iar acum tehnicianul italian îl vrea din nou, la Inter. Nerazzurrii visează să oprească supremația lui Juve în Serie A și șefii clubului îi vor oferi staff-ului tehnic un buget generos de transferuri încă din iarnă.
Ca atare, conform Corriere dello Sport, părțile sunt deja în negocieri avansate, astfel că fostul jucător al Fiorentinei se va întoarce în Serie A pentru o sumă de 23 de milioane de euro.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 12 ORE
De când a sosit pe Stamford Bridge, Alonso s-a dovedit extrem de util la fazele fixe, transformându-se într-un executant de temut al loviturilor libere. În 133 de meciuri pentru Chelsea, fundașul a reușit 19 goluri și 16 assisturi, cifre impresionante având în vedere natura postului său.
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
ACUM 14 ORE
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
IERI LA 16:55