După ce în etapa a șasea ajunsese la trei meciuri consecutive fără victorie, Chelsea părea că și-a pierdut suflul după un început bun de sezon. Antonio Conte a reușit totuși în scurt timp să își remonteze echipa și acum londonezii au patru victorii la rând în Premier League.
Vorbind despre șansele lui Chelsea la titlu, antrenorul italian a fost destul de rezervat și a subliniat că mai este mult de muncă pentru ca echipa sa să atingă acest obiectiv. "Este prea devreme să vorbim despre o candidatură certă la câștigarea campionatului. Ne putem îmbunătăți jocul, trebuie s-o facem. După prima parte a sezonului, în ianuarie, pot să analizez mai corect șansele echipei. Știm că avem un drum lung, dar încrederea în forțele noastre crește pe zi ce trece. Nu este importantă poziția pe care o avem acum în clasament", a declarat Antonio Conte pentru presa engleză.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
  • În cele patru victorii consecutive obținute de Chelsea între etapele 7 și 10, londonezii au marcat de 11 ori și nu au primit niciun gol.
  • Diego Costa este liderul la zi în clasamentul golgheterilor, cu 8 goluri.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 ORE