Cosmin Contra a vorbit despre viitorul său la Dinamo, la finalul meciului din Cupa României. Tehnicianul a spus că va aștepta până luni dimineață, apoi va lua o decizie finală.
"Guriță" nu vrea să plece din "Ștefan cel Mare" fără se încaseze niciun ban, iar pentru asta a făcut un ultim apel către grupul de investitori spanioli. Totuși, Contra nu s-a referit la Pablo Cortacero, cu care a încheiat orice relație, ci la directorul sportiv, Rufo Collado.
"Din punctul meu de vedere, întotdeauna există o cale de înțelegere între două părți. Chiar dacă voi pleca, întotdeauna voi fi dispus să ajung la o înțelgere (n.r. - la nivel financiar).
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 5 ORE
Ce am trăit eu în aceste 3 luni nu doresc niciunui antrenor. Nu îmi convine că am fost naiv și că am crezut într-un om care a promis un proiect... dar nu vreau să plec de aici fără să primesc niciun euro. Se împlinesc 100 de zile în care nici eu nici jucătorii n-am primit vreun euro.
Vom vedea ce se va întâmpla luni dimineață (n.r. - întrebat dacă rămâne la Dinamo). Aștept, telefonul e deschis la orice oră. Directorul sportiv este pe hol, iar dacă are ceva să îmi transmită îl aștept.", a spus Cosmin Contra, după meciul cu Viitorul.

Dinamo - Viitorul 3-0, în Cupa României. Contra, impresionat de golurile jucătorilor săi

"Era o chestiune de timp până să înceapă lucrurile să funcționeze. Chiar dacă am avut 5 înfrângeri la rând, în multe meciuri am avut multe coazii, la fel ca astăzi. Diferența este că azi am înscris. În acele meciuri am și primit goluri prea ușor.
Îmi felicit jucătorii. Am reușit să câștigăm două meciuri cu 3-0 și sunt foarte fericit. Îi felicit din suflet și mă bucur pentru ei. Știu că le este greu să se antreneze și să joace, dar dau dovadă de caracater, chiar dacă multă lume i-a blamat. Mă bucur că am trecut de o echipă foarte bună cum este Viitorul și că suntem în runda următoare.
Am marcat două goluri foarte frumoase în prima repriză, dar per ansamblu, ca joc, am avut ocazii, am fost agresivi și nu ne-am oprit la 2-0. Jucăm pentru suporteri. Au venit aseară după antrenament să vorbească cu băieții, iar acest lucru contează. Contează să-i simtă aproape și să-i motiveze în această situație grea. Victoriile pe care le obținem sunt și pentru ei.", a mai spus Contra.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 6 ORE