Cosmin Contra a făcut o pauză de la antrenorat, după experiența neplăcută de la Dinamo. Pablo Cortacero l-a adus pe Contra în "Ștefan cel Mare" vara trecută, cu promisiuni impresionante, care în cele din urmă nu s-au meterializat.
Sătul de promisiuni, Contra a părăsit echipa în luna decembrie, iar de atunci lucrează ca observator tehnic la UEFA.
Chiar dacă a ieșit temporar din peisajul carierei de antrenor, "Guriță" a dezvăluit că n-a dus lipsă de oferte în ultima perioadă. Fostul fundaș a fost contactat de Sheffield Wednesday, echipă aflată pe penultimul loc în Championship (liga a 2-a din Anglia).
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 2 ORE

Contra, aproape să devină antrenorul lui Sheffield Wednesday: "Am avut interviu cu patronul"

Contra a susținut chiar și un interviu cu patronul echipei, dar în cele din urmă n-a fost ales. Conducerea lui Sheffield a mizat pe serviciile lui Darren Moore, un antrenor care înainte le mai pregătise pe West Brom și Doncaster.
Contra a mai declarat că nu se gândește la o revenire în fotbalul românesc prea curând:
"Au fost oferte, au fost discuţii. Am fost aproape să ajung în Championship la Sheffield Wednesday. Nu s-a întâmplat asta, am avut un interviu cu patronul echipei. Am fost foarte aproape, dar până la urmă s-a decis să se meargă pe un antrenor local. Există interes din mai multe ţări. În România nu vreau să mai revin prea curând", a povestit Cosmin Contra, pentru Look Sport.

Contra lucrează ca observator tehnic la UEFA: "M-au sunat imediat"

Contra a explicat și cum a ajuns să lucreze ca observator tehnic la UEFA:
"Imediat după ce am terminat-o cu Dinamo, cei de la UEFA m-au sunat şi mi-au propus. E clar că în loc să stau acasă, mai bine merg să văd meciuri interesante din Champions League", a mai spus Contra.
De-a lungul carierei, Cosmin Contra le-a antrenat pe Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou, Alcorcon și Dinamo. "Guriță" a ocupat și postul de selecționer al naționalei României în perioada 2017-2019.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 2 ORE