România s-a chinuit în Feroe, dar finalul a venit ca o adevărată izbăvire. Primul gol al partidei, din minutul 74, a fost marcat de George Puşcaş, care a înscris din poziţie de unu la unu cu portarul din Feroe, din acţiunea pornită de Nicolae Stanciu. Mitriţă a înscris al doilea gol al partidei, în minutul 83, după ce a interceptat o minge aşezată de Claudiu Keşeru. După ce a pătruns în apărarea Insulelor Feroe, Mitriţă a şutat şi a trimis mingea în poarta lui Nielsen. Keșeru a închis tabela, în ultima fază a meciului, spre bucuria lui Contra, care a explicat de ce succesul a venit atât de târziu.
Un rezultat bun, ne menține în cursa calificării. L-am obținut greu, dar sunt trei puncte meritate, am dominat tot meciul. Ei s-au baricadat în apărare și am avut mari probleme să îi desfacem. Dar am punctat pe final, acum ne pregătim pentru meciul cu Norvegia. Felicit băieții, am obținut o victorie contra unei formații care s-a apărat exact | Cosmin Contra, la ProTV

Verdict dur în cazul accidentării lui Chiricheș, după Feroe - România 0-3

Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Vlad Chiricheș a fost înlocuit, în minutul 36, de Adrian Rus, după ce a suferit o accidentare. Fundașul naționalei are ruptură, după primele investigații și va lipsi foarte probabil și la meciurile de luna viitoare, cu Suedia și Spania.
Accidentarea liderului naționalei vine în contextul în care și Dragoș Grigore s-a accidentat, astfel că la partida cu Norvegia, de marți, vom avea o apărare complet improvizată în zona fundașilor centrali.
Chiricheș are ruptură. Probabil că vom chema doi jucători. Pe Cristea de la FCSB și pe Burcă de la CFR | Cosmin Contra
Contra a fost ca un leu în cușcă pe marginea terenului, însă tehnicianul primei reprezentative a explicat că atitudinea sa a avut dar să îi calmeze pe jucători.
Așa trăiesc eu meciurile, le-am strigat băieților să aibă răbdare, să fie calmi. Le-am spus băieților și la pauză că vor cădea fizic, să avem răbdare și să construim, pentru că va veni golul | Cosmin Contra
România va evolua în următorul meci împotriva Norvegiei, marți, începând cu ora 21:45.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
ACUM 2 ORE