„Am citit și eu câte ceva în presa din România, nu știu mai multe în legătură cu acest subiect, însă pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla. A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al federației fiind o recomandare în acest sens”, a declarat Cosmin Contra pentru ProSport.
Juan Melero a fost vicepreședintele federației din Spania în perioada 2007-2008. Înainte de 1990 a deținut funcția de vicepreședinte al ligii secunde din Spania. De asemenea, Molero a fost director general la Getafe, acolo unde a lucrat cu el și Cosmin Contra în sezonul 2014/2015.
„Mai e cineva tot de prin Spania, care acum vreo două zile a dat de noi, le-am livrat şi lor ce îi interesează. O familie cu posibilităţi care nu e străină de fotbal, stă prin Elveţia şi a mai investit şi ar vrea să se implice” , a declarat patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, anterior.
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 27 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE