Articol scris de Viviana Moraru
Cesar Azpilicueta poate rămâne la Chelsea încă un sezon, după ce contractul său a fost prelungit. Fundașul în vârstă de 32 de ani era tot mai asociat cu o plecare din Premier League la sfârșitul sezonului, ce părea tot mai inevitabilă după primirea sancțiunilor de către club, care interzic prelungirea contractelor jucătorilor.
Cu toate acestea, presa din Spania anunță că Barcelona încă este interesată de serviciile fundașului, catalanii fiind dispuși să plătească pentru a-l aduce pe Camp Nou, prelungirea contractului cu Chelsea nemaioferindu-i posibilitatea lui Xavi de a-l aduce gratis. Versatilitatea jucătorului, care poate evolua atât pe poziția de fundaș dreapta, cât și de fundaș central, îl atrage pe managerul echipei blaugrana, care îl vede pe Cesar o piesă cheie în reconstrucția pe care a început-o în actualul sezon.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM O ORĂ
Citește și:

Azpilicueta, dispus să semneze cu Barcelona

După ce au fost colegi la naționala Spaniei, Xavi și Azpilicueta par aproape de a face echipă din nou, de data aceasta din posturi diferite, cu Xavi antrenor principal.
După 10 ani petrecuți în tricoul lui Chelsea, Azpilicueta pare decis să părăsească clubul, alături de care a câștigat tot ce era mai important: Liga Campionilor în sezonul trecut, Europa League în 2013 și 2019, Supercupa Europei în 2021, titlul în Premier League în 2015 și 2017, Cupa Angliei în 2018 și Cupa Ligii în 2015.
În actualul sezon, Azpilicueta este angrenat în Liga Campionilor, Chelsea sperând să-și poată apăra trofeul. Pe plan intern, titlul este o afacere în doi, între Liverpool și Manchester City, "albaștrilor" rămânându-le Cupa Angliei, competiție în care sunt calificați în semifinale, unde vor întâlni Crystal Palace.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 10 ORE