Brazilia, țara gazdă și principala favorită la câștigarea trofeului, a debutat în forță cu o victorie convingătoare împotriva Boliviei. Deși la pauză a fost 0-0, brazilienii s-au dezlănțuit în partea secundă, reușind să câștige la final cu 3-0 prin „dubla” lui Philippe Coutinho și minunatul gol reușit de Everton în ultimele 10 minute ale meciului.
În celălalt meci al grupei A, Venezuela și Peru au remizat alb, 0-0, asta deși au fost multe ocazii de poartă, însă rezultatul final a fost echitabil. În următoarea etapă Brazilia va juca cu Venezuela, iar Peru cu Bolivia.
Prima surpriză a competiției s-a consemnat în grupa B, acolo unde Columbia a reușit să învingă selecționata Argentinei cu 2-0. Argentinienii au dominat partida, însă columbienii au marcat la singurele lor șuturi pe spațiul porții prin Roger Martinez și Duvan Zapata. În a doua partidă a grupei B, Paraguay și Qatar (una din formațiile invitate la Copa America) au remizat spectaculos, 2-2, asta deși sud-americanii au condus la un moment dat cu 2-0. Urmează în runda a doua partidele dintre Columbia și Qatar, respectiv Argentina-Paraguay.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 5 ORE
Luni a debutat o altă favorită la trofeu, Uruguay, care a făcut instrucție cu Ecuador, scor 4-0 la final. Nicolas Lodeiro, Edinson Cavani, Luis Suarez și un autogol al lui Mina Meza au consfințit un succes categoric al selecționatei pregătite de Oscar Tabarez. Tot în grupa C, campioana ultimelor două ediții, Chile, a câștigat duelul cu Japonia (a doua echipă invitată la Copa America) cu un scor similar, 4-0, din tabăra chilienilor marcând Eduardo Vargas (două goluri), Erick Pulgar și Alexis Sanchez. Confruntările din runda a doua sunt: Uruguay-Japonia și Ecuador-Chile.
Programul transmisiunilor din runda a doua a fazei grupelor:
Miercuri, 19 iunie:
Ora 00:30 – Bolivia v Peru – Eurosport 1
Ora 03:30 – Brazilia v Venezuela – Eurosport 1
Joi, 20 iunie:
Ora 00:30 – Columbia v Qatar – Eurosport 1
Ora 03:30 – Argentina v Paraguay – Eurosport 1
Vineri, 21 iunie:
Ora 02:00 – Uruguay v Japonia – Eurosport 1
Sâmbătă, 22 iunie:
Ora 02:00 – Ecuador v Chile – Eurosport 1
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 5 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 7 ORE