În prima semifinală de la Copa America, Brazilia pornea ca mare favorită în fața celor din Peru, mai ales că în grupe naționala "Selecao" câștigase clar în fața peruvienilor, scor 4-0.
Meciul care s-a jucat fără spectatori pe Stadionul Olimpic din Rio de Janeiro a fost unul mult mai greu pentru brazilieni decât cel din prima fază a competiției. Totuși, gazdele s-au impus cu 1-0, grație golului marcat de Lucas Paqueta în minutul 35, după o fază creată de Neymar.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24

Neymar vrea să înfrunte Argentina în finala Copei America

Așadar, Brazilia își așteaptă adversara din ultimul act, care se va alege la noapte dintre Argentina și Columbia. Cele două formații se vor înfrunta pe stadionul "Mane Garincha" din capitala Brasilia.
După calificarea în finală, Neymar a declarat că și-ar dori un duel cu marea rivală Argentina în ultimul act, care se va disputa duminică, 11 iulie, pe celebra arenă Maracana din Rio de Janeiro. Starul lui PSG este însă convins că Brazilia va reuși să se impună și să își aperea astfel trofeul cucerit în urmă cu 2 ani.
"Vreau să înfrunt Argentina în finală, pentru că am mulți prieteni în acea echipă. Însă Brazilia este cea care va câştiga trofeul", a declarat Neymar
Brazilia este a 3-a cea mai titrată echipă din America de Sud când vine vorba despre competiția continentală (9 trofee), după Uruguay (15 trofee) și Argentina (14 trofee).
Ligue 1
PSG, gata să renunțe la Neymar! Parizienii au stabilit suma pentru care ar accepta să-l cedeze
27/04/2022 LA 14:37
Ligue 1
Mbappe, sfătuit cu privire la viitorul său! "Aici poate ajunge cel mai bun și poate câștiga UCL"
19/04/2022 LA 07:39