În prima semifinală de la Copa America, Brazilia pornea ca mare favorită în fața celor din Peru, mai ales că în grupe naționala "Selecao" câștigase clar în fața peruvienilor, scor 4-0.
Meciul care s-a jucat fără spectatori pe Stadionul Olimpic din Rio de Janeiro a fost unul mult mai greu pentru brazilieni decât cel din prima fază a competiției. Totuși, gazdele s-au impus cu 1-0, grație golului marcat de Lucas Paqueta în minutul 35, după o fază creată de Neymar.
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM 18 ORE

Neymar vrea să înfrunte Argentina în finala Copei America

Așadar, Brazilia își așteaptă adversara din ultimul act, care se va alege la noapte dintre Argentina și Columbia. Cele două formații se vor înfrunta pe stadionul "Mane Garincha" din capitala Brasilia.
După calificarea în finală, Neymar a declarat că și-ar dori un duel cu marea rivală Argentina în ultimul act, care se va disputa duminică, 11 iulie, pe celebra arenă Maracana din Rio de Janeiro. Starul lui PSG este însă convins că Brazilia va reuși să se impună și să își aperea astfel trofeul cucerit în urmă cu 2 ani.
"Vreau să înfrunt Argentina în finală, pentru că am mulți prieteni în acea echipă. Însă Brazilia este cea care va câştiga trofeul", a declarat Neymar
Brazilia este a 3-a cea mai titrată echipă din America de Sud când vine vorba despre competiția continentală (9 trofee), după Uruguay (15 trofee) și Argentina (14 trofee).
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
21/09/2021 LA 06:04