Articol scris de Alex Masgras
Căpitanul Argentinei este în continuare euforic după victoria de duminică dimineață de pe Maracana, după ce a cucerit primul său trofeu cu naționala Argentinei. Leo Messi a postat pe pagina sa de instagram o scrisoare adresată argentinienilor care trec printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei, familiei sale, dar și lui Diego Maradona.
"Maracana și clasicul împotriva Braziliei... A fost o cupă incredibilă, știm că putem să îmbunătățim multe lucruri, dar adevărul este că acești copii și-au dat sufletul și nu pot să fiu mai mândru că sunt căpitanul acestui grup extraordinar.
World Cup Qualification CONMEBOL
Argentina, calificată la turneul final al CM din Qatar! Recordul pe care îl va stabili Messi în 2022
17/11/2021 LA 06:08

Leo Messi i-a dedicat victoria din Copa America lui Diego Maradona

Vreau să dedic acest succes familiei mele care mi-a dat mereu putere să continui, prietenilor mei pe care îi iubesc foarte mult, tuturor oamenilor care ne-au susținut și în mod special celor 45 de milioane de argentinieni care au avut o perioadă grea din cauza acestui virus nenorocit. Asta este pentru voi toți. Și, desigur, pentru Diego, care cu siguranță ne-a susținut de oriunde s-ar afla.
Ca să putem să sărbătorim în continuare trebuie să avem grijă de noi, să nu uităm că este un drum lung până vom reveni la normalitate, dar trebuie să ne folosim de această bucurie ca să ne dea mai multă putere să luptăm împreună și să învingem virusul", a spus Leo Messi.
World Cup Qualification CONMEBOL
Brazilia s-a calificat la Mondial! Recordul nemaiîntâlnit scris în partida contra Columbiei
12/11/2021 LA 11:14
Fotbal
Care este starea lui Messi, ajuns în cantonamentul Argentinei pentru duelurile cu Uruguay + Brazilia
09/11/2021 LA 13:10