Argentina a cucerit trofeul Copa America 2021 după ce a învins-o pe Brazilia cu 1-0 în finala disputată noaptea trecută pe Maracana. Neymar a fost învins în ultimul act al competiției de fostul său coleg de la Barcelona, Lionel Messi.
Deși a fost afectat de eșec, brazilianul a dat dovadă de foarte mult fairplay. La finalul partidei, cu ochii în lacrimi, Neymar a mers să-l îmbrățișeze pe Messi, iar acum a postat un mesaj în stilul său caracteristic pe rețelele de socializare.
Starul lui PSG a recunoscut că este afectat de înfrângere, dar a sus că se bucură de succesul prietenului său, pe care îl respectă pentru tot ce a făcut în fotbal.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 10 ORE
"Mă doare să pierd, mă doare... Este ceva cu care încă nu am învățat să trăiesc. Când am pierdut, am fost să îl îmbrățișez pe cel mai mare jucător din istorie pe care l-am văzut jucând, prietenul și fratele meu, Messi.
Am fost trist și m-am dus să îi spun: 'Fiu de c***ă, m-ai învins!' Sunt foarte trist pentru că am pierdut. Însă tipul ăsta este minunat. Am un respect imens pentru ce a făcut el în fotbal, dar în special pentru mine.
URĂSC SĂ PIERD!!! Dar bucură-te de titlul tău, fotbalul aștepta acest moment! Felicitări, frate, fiu de c***ă!", a fost mesajul postat de Neymar pe contul său de Instagram.

Reacția lui Messi după victoria istorică de la Copa America

Messi a devenit noaptea trecută primul jucător din istorie care a reușit să câștige o competiție internațională, fiind în același timp golgeterul ei, cel mai bun pasator și cel mai bun jucător al turneului final. După victoria Argentinei în fața Braziliei, fotbalistul a declarat că este recunoscător pentru tot ceea ce trăiește în aceste zile.
"Am avut nevoie să scap de acest 'ghimpe' pentru a putea realiza ceva cu echipa națională, am fost aproape mulți ani, știam că la un moment dat se va întâmpla. Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că mi-a acordat acest moment împotriva Braziliei în finală și în țara lui. Cred că a păstrat acest moment pentru mine.
Fericirea pe care o simt este nebună, inexplicabilă, de multe ori trebuia să plec tristă, știam că odată ce urma să mi se întâmple, nu a existat un moment mai bun. Acest grup a meritat-o într-adevăr, este ceva impresionant", a spus Messi la finalul meciului.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 12 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 16 ORE