Prima semifinală de la Copa America 2021 va fi Brazilia - Peru, o reeditare a finalei din urmă cu 2 an. Brazilienii au suferit, au jucat din minutul 48 în 10 oameni, dar au reușit să treacă mai departe.
Tite a avut inspirație la pauză! Neymar a dat o pasă genială, iar fostul tacant de la Milan Lucas Paqueta a marcat unicul gol la meciului la prima atingere de balon.
World Cup Qualification CONMEBOL
Argentina, calificată la turneul final al CM din Qatar! Recordul pe care îl va stabili Messi în 2022
17/11/2021 LA 06:08
Debutul reprizei a doua a fost plin de evenimente. După ce Paqueta a reușit să marcheze la câteva secunde de la intrarea pe teren, Gabriel Jesus a fost eliminat pentru o intrare criminală. Atacantul de la Manchester City va fi suspendat până la finalul turneului. Fotbalistul chilian lovit de gheata în față de Gabriel Jesus, Eugenio Mena a avut noroc că nu a fost accidentat mai grav.
Chile atacat în valuri în ultimele 40 de minute, dar Brazilia a fost salvată de VAR, de bara transversală și de portarul Ederson.
Brazilia va înfrunta Peru pentru un loc în finala Copei America. Peru și Paraguay au oferit un spectacol superb în sferturi. A fost 3-3 după 120 de minute. Eroul meciului a fost atacantul italian Lapadula. Fotbalistul care evoluează în Serie B la Benevento are bunici din Peru și a fost naturalizat. Lapadula a dat două dintre golurile peruanilor.
Peru a câștigat la lovituri de departajare cu 4-3. Fundașul lui St.Etienne, Trauco a marcat golul decisiv la a 6-a serie de penaltyuri.
Pe cealaltă parte a tabloului de la Copa America, Argentina lui Messi va juca în sferturi cu Ecuador, iar Uruguay împotriva Columbiei.
World Cup Qualification CONMEBOL
Brazilia s-a calificat la Mondial! Recordul nemaiîntâlnit scris în partida contra Columbiei
12/11/2021 LA 11:14
World Cup Qualification CONMEBOL
Partida dintre Brazilia și Argentina, abandonată după ce autoritățile medicale au dat buzna pe teren
05/09/2021 LA 20:51