După ce au câștigat cu 1-0 pe "San Mames", grație golului lui Muniain, cei de la Bilbao au avut parte de un meci extrem de complicat la retur, pe terenul Granadei. Gazdele au deschis scorul în minutul 48, pentru ca 20 de minute mai târziu să dubleze avantajul. Athletic avea nevoie de un singur gol ca să obțină calificarea în finala Cupei, pe care n-a mai câștigat-o din 1984.
Berchiche a adus bucuria în rândul suporterilor basci în minutul 81, când a finalizat cu gol o fază construită minunat de fotmația pregătită de Garitano. Athletic Bilbao se va lupta pentru trofeu cu rivala din Țara Bascilor, Real Sociedad.

Jucătorii lui Athletic Bilbao au făcut spectacol în vestiar

Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
IERI LA 12:27
La finalul meciului de la Granada, jucătorii lui Bilbao au petrecut într-un mod mai puțin obișnuit în fotbalul modern. Aceștia au cântat la trompetă, scandând numele echipei din Țara Bascilor.
Fanii lui Athletic rămași în oraș au umplut străzile din Bilbao în momentul sosirii autocarului cu eroii calificați în finală, formând un adevărat vacarm în miezul nopții.
Athletic Bilbao este a doua cea mai titrată echipă din istoria Cupei Spaniei, cu 23 de trofee câștigate. Lider în această ierarhie este Barcelona (30), în timp ce Real Madrid încheie podiumul (19). De cealaltă parte, Real Sociedad a reușit să câștige de numai 2 ori competiția, în 1909 și 1987.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
19/09/2021 LA 06:45