Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real, eliminată din "sferturile" Cupei Spaniei, după ce a fost condusă cu 3-0 pe Santiago Bernabeu

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/02/2020 la 22:16 GMT+2

Real Madrid a fost eliminată din "sferturile" Cupei Spaniei, după o partidă spectaculoasă împotriva lui Real Sociedad, pierdută de formația lui Zidane cu scorul de 3-4.

Sergio Ramos esulta, Supercoppa di Spagna 2020

Credit imagine: Eurosport

Martin Odegaard, jucătorul împrumutat de madrileni la Real Sociedad, a deschis scorul pentru oaspeți pe Santiago Bernabeu, cu un șut de la marginea careului, după ce goalkeeper-ul Areola reușise să respingă șutul lui Isak, din prima fază. Gazdele au intrat la vestiare cu avantaj minim pe tabelă, urmând ca în partea secundă să tureze și mai tare motoarele.
În numai 2 minute (54' și 56'), suedezul Alexander Isak a reușit "dubla", cu două șuturi minunate, ambele expediate în vinclul porții. Marcelo a redus din diferență după numai 3 minute, cu un șut la colțul scurt, exact lângă bară. Fanii Realului au început să spere la o revenire, însă Isak i-a redus din nou la tăcere, în minutul 69, cu o pasă fantastică pentru Merino, care a transformat fără probleme din fața porții.
Real Madrid - Real Sociedad
În ultimele 20 de minute, jucătorii lui Zidane s-au aruncat în atac, în speranța unei egalări în extremis. Mai întâi, Rodrygo a reluat în plasă din careul mic, după o acțiune splendidă reușită de Vinicius. Nacho a marcat cu o lovitură de cap în minutul 90+3, iar fanii de pe Bernabeu erau în picioare. Sociedad a rezistat eroic până la final, cu riscul unui cartonaș roșu primit de Gorosabel, și a obținut calificarea în semifinale.
Celelalte 2 echipe calificate deja în semifinale sunt Mirandes și Granada, în timp ce Barcelona și Athletic Bilbao se vor lupta pentru ultimul loc care asigură prezența în penultima fază a Cupei Spaniei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo