Articol scris de Andrei Nicolae
Relația dintre antrenorul italian și jucătorul transferat de la Chelsea devine din nou tensionată. Ancelotti nu l-a putut folosi pe Benzema în sferturile cupei și a decis să înceapă partida cu Vinicius, Asensio și Rodrygo în atac. Decizia respectivă a fost puțin forțată, deoarece cei doi brazilieni jucaseră cu mai puțin de 48 de ore înainte de partida din cupă într-un meci de calificare la Cupa Mondială pentru naționala lor.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Asensio și Rodrygo au fost păstrați până la sfârșitul partidei, deși niciunul dintre ei nu a avut vreun impact asupra jocului, Real Madrid având doar două șuturi pe spațiul porții. Vinicius a fost schimbat, însă Ancelotti l-a preferat pe Isco în detrimentul lui Hazard. Camavinga a fost cea de-a doua și ultima schimbare făcută de tehnicianul echipei de pe Bernabeu.

Hazard, surprins că a fost lăsat pe bancă de Ancelotti la meciul cu Bilbao

Hazard nu a fost singurul jucător ignorat de Ancelotti, Bale și Jovic fiind alți jucători care ar fi putut schimba jocul dacă ar fi fost introduși pe teren. Potrivit Marca, Hazard a fost surprins de alegerea făcută de Italian, după ce belgianul a avut zece antrenamente consecutive la care s-a pregătit la capacitate maximă, fără nicio urmă a unei accidentări. Cotidianul spaniol confirmă că fostul star al lui Chelsea ar fi avut încredere în Ancelotti, dar acum nu mai este cazul.
Meciul de joi a devenit partida cu numărul 15 în care Hazard a fost rezervă neutilizată, ceea ce a dus inevitabil la frustrarea belgianului. Deși a fost folosit în recenta partidă din campionat cu Elche, Hazard nu a primit șanse în partidele importante, unde putea să facă o diferență clară. Eden a jucat în 18 partide în acest sezon, cu o medie de doar 46 de minute pe meci.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46