Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hazard, surprins că Ancelotti "l-a uitat" pe bancă în partida pierdută cu Ahletic Bilbao, în Cupa Spaniei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/02/2022 la 14:58 GMT+2

Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în 2019, însă nu a reușit să își consolideze un loc de titular în tricoul blanco. Deși accidentările nu mai reprezintă o problemă în prezent pentru belgian, Carlo Ancelotti nu l-a folosit pe atacant nici în partida cu Athletic Bilbao din Cupa Spaniei, decizie ce l-a afectat pe Hazard, potrivit celor de la Marca.

Carlo Ancelotti and Eden Hazard

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Relația dintre antrenorul italian și jucătorul transferat de la Chelsea devine din nou tensionată. Ancelotti nu l-a putut folosi pe Benzema în sferturile cupei și a decis să înceapă partida cu Vinicius, Asensio și Rodrygo în atac. Decizia respectivă a fost puțin forțată, deoarece cei doi brazilieni jucaseră cu mai puțin de 48 de ore înainte de partida din cupă într-un meci de calificare la Cupa Mondială pentru naționala lor.
Asensio și Rodrygo au fost păstrați până la sfârșitul partidei, deși niciunul dintre ei nu a avut vreun impact asupra jocului, Real Madrid având doar două șuturi pe spațiul porții. Vinicius a fost schimbat, însă Ancelotti l-a preferat pe Isco în detrimentul lui Hazard. Camavinga a fost cea de-a doua și ultima schimbare făcută de tehnicianul echipei de pe Bernabeu.

Hazard, surprins că a fost lăsat pe bancă de Ancelotti la meciul cu Bilbao

Hazard nu a fost singurul jucător ignorat de Ancelotti, Bale și Jovic fiind alți jucători care ar fi putut schimba jocul dacă ar fi fost introduși pe teren. Potrivit Marca, Hazard a fost surprins de alegerea făcută de Italian, după ce belgianul a avut zece antrenamente consecutive la care s-a pregătit la capacitate maximă, fără nicio urmă a unei accidentări. Cotidianul spaniol confirmă că fostul star al lui Chelsea ar fi avut încredere în Ancelotti, dar acum nu mai este cazul.
Meciul de joi a devenit partida cu numărul 15 în care Hazard a fost rezervă neutilizată, ceea ce a dus inevitabil la frustrarea belgianului. Deși a fost folosit în recenta partidă din campionat cu Elche, Hazard nu a primit șanse în partidele importante, unde putea să facă o diferență clară. Eden a jucat în 18 partide în acest sezon, cu o medie de doar 46 de minute pe meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo