Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, OUT din Cupa Regelui! Athletic Bilbao și-a luat revanșa pentru eșecul din finala Supercupei Spaniei

Irina Aldea

Actualizat 04/02/2022 la 00:36 GMT+2

Real Madrid a fost joi seară eliminată în faza sferturilor de finală din Cupa Regelui. Athletic Bilbao și-a luat revanșa pentru eșecul din finala Supercupei Spaniei, de acum aproape 3 săptămâni.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

După ce au eliminat în optimi pe Barcelona, Atheltic Bilbao a mai dat în această seară o lovitură, eliminând liderul din La Liga, Real Madrid, cu scorul de 1-0. La finalul unui meci în care madrilenii lui Ancelotti au avut posesia de partea lor, iar Athletic Bilbao ocaziile de gol, trupa lui Marcelino a obținut victoria in-extremis.
Eroul bascilor a fost Berenguer, care a dat lovitura de grație în minutul 89 din pasa lui Vesga. Marcelino a fost antrenorul mai inspirat în meciul din sferturi, prin introducerea lui Berenguer la pazuă, în locul lui Nico Williams. Deși au mai existat câteva minute în care madrilenii puteau aduce egalarea, echipa lui Ancelotti a cedat în final, astfel că Athletic Bilbao merge în semifinale.

Real Madrid, eliminată din Cupa Regelui în sferturile de finală

În urmă cu aproape 3 săptămâni, "galacticii" lui Ancelotti s-au impus cu 2-0 în marea finală a Supercupei Spaniei, grație golurilor marcate de Modric și Benzema. Acum, bascii au reușit să-și ia revanșa în fața rivalilor din Madrid. În semifinale s-au mai calificat Real Betis (victorie cu Real Sociedad în sferturi, scor 4-0), Valencia (victorie cu Cadiz, scor 2-1) și Vallecano (victorie cu Mallorca, scor 1-0).
Athletic Bilbao este a doua echipă din istorie care a eliminat atât Barcelona, cât și Real Madrid în aceeași ediție a Copa del Rey în secolul 21 după Real Zaragoza, care a realizat aceasă superbă reușită de două ori (2003/2004 și 2005/2006).
  • Real Madrid: Courtois, Vazquez, Militao, Alaba, Nacho, Casemiro, Modric, Kroos, Rodrygo, Vinicius, Asensio.
  • Athletic Bilbao: Simon, De Marcos, Yeray, Iñigo, Balenziaga, Vespa, Dani Garcia, Nico Williams, Muniain, Raul Garcia, Williams
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo