Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti nu s-a abținut, după Real Madrid - Barcelona 0-1: "Rezultat nemeritat... Au avut noroc"

Nicu Savin

Publicat 03/03/2023 la 01:03 GMT+2

Carlo Ancelotti a avut un discurs tranșant la finalul partidei pierdute de Real Madrid în fața Barcelonei, scor 0-1, în prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei. Antrenorul campioanei crede că adversarii au avut mare noroc să câștige pe Bernabeu, dar are mare încredere că echipasa poate răsturna soarta dublei la returul de pe Camp Nou.

Ancelotti durante Real Madrid-Real Sociedad - Liga 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu a reușit să profite de momentul prost prin care trecea Barcelona și a pierdut cu 0-1 în fața marii rivale, în turul semifinalelor Cupei Spaniei. Catalanii au avut probleme serioase de lot și au propus un joc prudent, iar madrilenii nu au reușit să desfacă apărarea bine organizată a lui Xavi.
Autogolul lui Militao a decis meciul, iar rezultatul este unul excelent pentru cei de la Barcelona. Totuși, Xavi a subliniat totuși că nu i-a plăcut exprimarea echipei sale și consideră că tot Realul are prima șansă la finală.

Ancelotti, încrezător că Real Madrid poate câștiga pe Camp Nou și avansa în finala Cupei Spaniei

În tabăra madrilenă frustrarea este mare, Ancelotti și jucătorii săi simțind că meritau mai mult de la acest meci, pe care l-au controlat în cea mai mare parte. Antrenorul italian a fost foarte tranșant, spunând că Barcelona a câștigat cu noroc. În același timp, Ancelotti crede că echipa sa poate accede în ultimul act dacă va juca la fel și pe Camp Nou.
"Am jucat fotbalul pe care trebuie să-l jucăm. Am făcut un joc plin de intensitate, dar nu am dat gol. Ei nu au făcut nimic pentru a marca. Au avut noroc. Au un avantaj, dar avem toată încrederea din lume pentru că vom putea întoarce lucrurile în favoarea noastră.
Rezultat este foarte prost, nemeritat. A fost un joc bun din partea noastră, cu intensitate și angajament, nu i-am lăsat pe cei de la Barcelona să joace așa cum își dorește. Erau pe un bloc defensiv nu pentru că au vrut, ci pentru că i-am obligat să o facă. A fost greu să avem ocazii, am încercat din exterior, dar au fundași grozavi și ne-au blocat.Cu o apărare atât de joasă este greu să găsești oportunități, sunt foarte puternici în apărare. Acolo a fost cheia jocului. Dar ne dă încredere pentru retur, dacă putem juca așa împotriva Barcelonei, avem șansele noastre", a spus Ancelotti, citat de As.com.
Echipa care va juca finala Cupei Spaniei cu Osasuna sau Athletic Bilbao se va decide la returul de pe Camp Nou, care este programat pe 5 aprilie. Până atunci, Barcelona și Real Madrid se vor întâlni și în returul din La Liga, tot în Catalunya, pe 19 martie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo