Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima surpriză majoră din Cupa Spaniei! Villarreal, eliminată după un meci întins pe două zile

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/01/2024 la 18:58 GMT+2

Villarreal a fost eliminată din etapa 16-imilor Cupei Spaniei de Unionistas CF, echipă de ligă a treia. Elevii lui Marcelino au ajuns până la loviturile de departajare cu modesta grupare din Salamanca. La loteria penalty-urilor, Unionistas s-a impus cu 7-6, la finalul unei partide întinse pe două zile.

El defensa del Villarreal Adria Altimira (i) se escapa de Juan Serrano, de Unionistas de Salamanca, durante el partido de dieciseisavos de final de Copa del Rey que Unionistas de Salamanca y Villarreal disputan hoy domingo en el estadio Reina Sofía, en Sa

Credit imagine: EFE

Articol scris de Daniel Kerekes
Unionistas CF a produs prima mare surpriză a actualei ediții a Cupei Spaniei, eliminând campioana Europa League din urmă cu 3 sezoane, Villarreal. Meciul dintre cele două echipe a început duminică la 17:30 și s-a terminat luni, la peste 24 de ore de la fluierul de start.
Acest scenariu a fost posibil din cauza unei pene de curent, care a făcut ca nocturna de pe micuțul stadion Municipal Reina Sofía să nu mai funcționeze, chiar la finalul celor 90 de minute.
Ilias Akomach deschisese scorul pentru "Submarinul Galben" în minutul 82, iar fotbaliștii lui Marcelino păreau siguri de victorie. Până la finalul timpului reglamentar, Unionistas a reușit să egaleze, în urma unei lovituri de la 11 metri, transformată de Alfred Planas.
Citește și:

Villarreal, eliminată din Cupa Spaniei

Nocturna a cedat chiar la momentul în care prelungirile partidei trebuiau să înceapă, iar Federația Spaniolă de Fotbal a decis ca partida să fie suspendată până astăzi. Aceasta s-a reluat la ora 17:30.
Micuța echipă din al treilea eșalon a reușit să ducă partida până la loviturile de departajare, unde Alberto Moreno și Kiko Femenia au ratat pentru Villarreal, iar Unionistas a câștigat, după ce ultimul a executat mult peste poartă.
Astfel, după peste 24 de ore, Unionistas a produs surpriza 16-imilor din Cupa Spaniei, eliminând o echipă de cupe europene din La Liga. Acum, elevii lui Dani Ponz își așteaptă adversara din optimi, care se va decide la tragerea la sorți din această seară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo