La meciul tur din semifinale, duel care va avea loc pe Stadionul Antonio Vespucio Liberti din Buenos Aires, pe străzile capitalei argentiniene vor patrula două mii de trupe care se vor asigura că toată lumea se va afla în afara oricărui pericol la ora meciului.
La mai puțin de un an de la finala istorică care a început pe La Bombonera și s-a încheiat dramatic la Madrid, River și Boca se vor revedea, de această dată, în semifinalele Cupei Libertadores. Dacă în meciul tur se vor întâlni pe 2 octombrie, în partida retur, cele două rivale se vor confrunta pe stadionul Alberto J. Armando, pe data de 23 octombrie.

Duelul River Plate – Boca Juniors, așteptat cu sufletul la gură de sute de mii de fani

Fotbal
Maradona, comemorat pe 30 octombrie! Numele lui a răsunat în toată lumea
31/10/2021 LA 12:13
Chiar dacă nu este niciun trofeu în joc de această dată, băieții lui Marcelo Gallardo tratează meciurile din Cupă cu foarte multă seriozitate. Ei speră să obțină biletul spre Santiago de Chile și să-și poată apăra trofeul cucerit în 2018. Pe de altă parte, echipa lui Gustavo Alfaro urmărește să răzbune eșecul din 2018 și să-și facă fanii mândri.
Controversele sunte deja la ordinea zilei, iar speculațiile cu privire la arbitraj și VAR cresc pe zi ce trece. Pe plan strict fotbalistic, cele două rivale au o dinamică destul de bună, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Agresivitatea și presiunea constantă ale celor de la River se află în contrast cu maniera defensivă adoptată de Boca Juniors în ceea ce se anunță a fi o ciocnire interesantă de stiluri.

Măsuri speciale luate înaintea partidei dintre River Plate și Boca Juniors

În ceea ce privește securitatea, ținând cont mai ales de istoricul lor, în Argentina a fost organizată o mișcare intensă de forțe pentru meciul tur din semifinalele Cupei Libertadores. Pe strâzile capitalei Argentinei se vor afla aproximativ două mii de trupe (1200 de polițiști și 750 de angajați ai securității private), iar autocarul oaspeților va fi păzit pe toată durata traseului și va avea sticlă rezistentă, astfel încât niciun obiect nu va putea ajunge în interiorul autocarului și să rănească pe cineva.
Așa cum se întâmplă de fiecare dată la meciurile dintre cele două cluburi, vor exista o mulțime de străzi blocate și restricții pentru caorice cetățean să poată circula prin oraș până ce Boca Juniors va ajunge la stadionul echipei gazdă. La meci se așteaptă ca stadionul să fie plin, cu peste 70.000 de fani prezenți la derby-ul din semifinalele Cupei Libertadores. În cealaltă semifinală se întâlnesc Flamengo și Gremio.
Fotbal
Conducerea administrativă a Barcelonei s-a reunit la 8 dimineața. Ce urmează pentru clubul blaugrana
28/10/2021 LA 07:09
Premier League
Klopp, adio Liverpool la finalul sezonului? Detaliul care face posibilă mutarea anului
05/10/2021 LA 08:52